Blokzijl Klassiek met Johannette Zomer , Bart Schneemann en het Tulipa Consort

Zangeres JOHANNETTE ZOMER is een van de beste vertolkers van oude muziek en is een veelgevraagde soliste in cantates, oratoria en opera’s uit de 17de en 18de eeuw.

BART SCHNEEMANN behoort tot de bekendste Nederlandse hoboïsten en is een ‘ongeëvenaarde meester op zijn instrument’. Het TULIPA CONSORT is een instrumentaal ensemble dat, mede door Johannette Zomer, is opgericht in 2013 en zich heeft gespecialiseerd in het repertoire van de 17de en 18de eeuw.

Het repertoire van de zangeres is groot; het omvat muziek vanaf de middeleeuwen tot en met de 21ste eeuw. Haar stem wordt internationaal geroemd om ‘de parelende klank’, ‘de prachtige, warme, volle hoogte’ en ‘het engelachtige geluid’. BART SCHNEEMANN behoort tot de bekendste Nederlandse hoboïsten en is een ‘ongeëvenaarde meester op zijn instrument’. Hij is een groot talent in het vertolken van uiteenlopende muziekstijlen en won met zijn veelzijdigheid de prestigieuze 3M-Muziekprijs. Hij speelt op alle grote Nederlandse en Europese podia en treedt ook op in Amerika, het Verre Oosten en Australië. Bart Schneemann is artistiek leider van het Nederlands Blazers Ensemble.
Het TULIPA CONSORT is een instrumentaal ensemble dat, mede door Johannette Zomer, is opgericht in 2013 en zich heeft gespecialiseerd in het repertoire van de 17de en 18de eeuw.

Voor meer informatie zie: www.blokzijlklassiek.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 18,50 Voorverkoop
  • € 19,50 Aan de deur

Locatie

Grote Kerk Blokzijl

Adres
Brouwerstraat 11, Blokzijl

Tip je vrienden

twitter facebook