Dagje uit in de herfstvakantie? Kruip in de huid van een echte ranger!

Laat in de herfstvakantie, van 14 tot en met 29 oktober, zien dat jij een echte ranger bent en beleef spannende avonturen in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve. Baan je een weg over de junglepaden, toon je avonturierskills in de spectaculaire speeljungle en strijk neer bij de gloednieuwe JungleFreakshow om jouw junglekennis te laten testen door echte avonturiers!

Nieuw! Interactieve Junglefreakshow Durven jouw ouders of opa en oma een insect te eten, weet je hoe lang de rode rattenslang kan worden en ben je niet bang voor een harige spin? Bemachtig dan samen met jouw familie een plaats in het Jungletheater en laat aan de hand van spannende opdrachten en moeilijke dierenvragen zien dat jullie echte rangers zijn! Weet jij het hoofd koel te houden bij deze spannende Junglefreakshow? De ‘Junglefreakshow’ wordt van 14 t/m 20 oktober gegeven om 14.00 uur en van 21 t/m 29 oktober om 11.30 en 14.00 uur.

Jungletuinen vol avontuur
Slingeren en klauteren doe je deze herfst natuurlijk in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs. Deze overdekte speeltuin is maar liefst 1.000 m2 groot en zit vol uitdaging en avontuur. Daarnaast kunnen de jonge avonturiers op speurtocht met ‘Berry’s Bananentocht’, waarmee ze de spannendste plekjes in de tuinen ontdekken en allerlei dieren ontmoeten!

De Orchideeën Hoeve is overdekt en daarmee niet afhankelijk van weersomstandigheden. Kijk voor meer informatie over de herfstvakantie op www.orchideeenhoeve.nl.

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

Pantropica

Adres
Oosterringweg 34, 8315PV Luttelgeest
Telefoon
0527 - 20 28 75
E-mail
Website
pantropica.nl/

Tip je vrienden

twitter facebook