Camping Giethoorn

Boek een camping in Giethoorn en geniet van alles wat het karakteristieke dorp te bieden heeft. Vaar door de prachtige grachten met een traditionele Gieterse punter of huur een kano, kajak, sloep of fluisterboot. Wordt je liever gevaren? Je kunt natuurlijk ook voor een rondvaart onder begeleiding van een ervaren schipper kiezen. Door het waterrijke gebied in en om het dorp wordt Giethoorn ook wel het Hollandse Venetië genoemd. Maar in Giethoorn is meer te doen dan alleen rondvaren. Wat dacht je van een stadswandeling, puzzeltocht, fietstocht, creatieve workshop, midgetgolfen of een bezoek aan één van de museums? In Giethoorn is genoeg te beleven. Het dorp in de gemeente Steenwijkerland biedt genoeg vertier voor het hele gezin!

Bezoek het Nationaal Park Weerribben-Wieden

Ben je een echte natuurliefhebber? Breng dan zeker een bezoek aan Nationaal Park Weerribben-Wieden. Ontdek al varend, fietsend of wandelend het grootste laagveenmoeras van West-Europa. Je kunt hier genieten van prachtige bos-, riet- en waterschappen. Luister naar het gezang van vogels en spot otters, terwijl je overnacht op een camping in Giethoorn.

Ontdek de campings in Giethoorn

Wil je graag een camping in Giethoorn boeken? Dan kun je kiezen uit de onderstaande campings. Ook zijn er voldoende campings vlakbij Giethoorn, in het prachtige Waterreijk. Deze kun je hier bekijken. Alle campings in de Kop van Overijssel zijn zorgvuldig geselecteerd door de medewerkers van Waterreijk Marketing, waardoor je alleen nog maar een keuze hoeft te maken.

Boeken van een camping in Giethoorn

Je wilt een camping in Giethoorn boeken? Bekijk voor meer informatie hieronder alle campings in het Hollandse Venetië. Boek een camping in Giethoorn en ontdek dit prachtige dorp in de Kop van Overijssel.

 1. SVR Mini camping De Houtwal

  SVR Mini camping De Houtwal

  Adres
  Oosterpaasloerweg 2, 8378JC Paasloo

  Deze SVR minicamping is Winnaar Gouden Zoover Award 2015! Deze camping is 13e best beoordeelde camping van Nederland! Het is goed toeven tussen de houtwallen! Bekijk onze virtuele tour op onze website.

 2. Camperplaats Haamstede

  Camperplaats Haamstede

  Adres
  Kanaaldijk 17, 8355VJ Giethoorn

  Camperplaats "Haamstede", Prachtige camperplaats met verharde plaatsen voor circa 40 campers. Gelegen aan het brede Kanaal van Giethoorn

 3. Recreatiecentrum De Kluft

  Recreatiecentrum De Kluft

  Adres
  Hoogeweg 26, 8376EM Ossenzijl

  Ervaar de Weerribben bij Recreatiecentrum De Kluft. Wij beschikken over een camping met jachthaven, hotel, restaurant, trekkershutten, Weerribbenlodges en een groepsaccommodatie. Ook bieden wij tal van mogelijkheden om Nationaal Park Weerribben-Wieden te verkennen. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van kano’s, fluisterboten, fietsen en prachtig nieuwe sloepen.

 4. Camping de Slamme

  Camping de Slamme

  Adres
  Ijsselhammerweg 1, 8361EW IJsselham

  Aan de rand van nationaal park weerribben-wieden ligt camping de Slamme,de camping beschikt over ruime plaatsen,uitstekende voorzieningen

 5. Camping`t Kappie

  Camping`t Kappie

  Adres
  Bergweg 76, 8336MC Baars

  Camping `t Kappie is gelegen ten noorden van Steenwijk, waar de glooiingen van de Woldberg overgaan in het bosgebied de Eese. De nabijheid

 6. Mini-Camping De Schapenweide

  Mini-Camping De Schapenweide

  Adres
  Hesselingendijk 8, 8371TA Scheerwolde

  Onze mini camping is gelegen tussen Giethoorn en het Weerribben-Wieden. Een ideale uitgang basis van waar u alle omringende dorpen en