Hotel in Giethoorn

Overweeg je een hotel in Giethoorn te boeken? Doen! Het karakteristieke dorp is een prachtige bestemming voor een weekendje weg. In en rondom Giethoorn is genoeg te beleven voor jong en oud. Vaar met de fluisterbootjes onder de boogbruggetjes door, bewonder de prachtig rietgedekte boerderijen of stap op de fiets en ontdek het prachtige natuurgebied van de Weerribben-Wieben. Ook voor lekker eten hoeft u het dorp in de Kop van Overijssel niet uit. Van een simpele snack tot een sterrenrestaurant, er is voor ieder wat wils! Genoeg redenen om een hotel in Giethoorn te boeken toch?

Hotels in Giethoorn

Wij zijn ervan overtuigd, een weekendje Giethoorn betekent genieten. Ben je ook overtuigd? Dan rest er nog maar één ding: een overnachting boeken. Er zijn genoeg hotels in Giethoorn. Hierboven vindt je een overzicht van de verschillende hotels. Al deze hotels zijn zorgvuldig door ons geselecteerd, waardoor je verzekerd bent van een goed hotel in Giethoorn. Ook zijn er voldoende hotels vlakbij Giethoorn, die je hier kan vinden.

Ontdek het grootste laagveenmoeras van West-Europa

Door het waterrijke gebied in en om het dorp wordt Giethoorn ook wel het Hollandse Venetië genoemd. Ga je hier overnachten? En ben je een natuurliefhebber? Dan mag je een bezoek aan de Weerribben-Wieben niet overslaan. Het is het grootste laagveenmoeras van West-Europa. Je kunt er heerlijk varen, fietsen of wandelen. Zo kan je heerlijk genieten van bos-, riet- en waterschappen in de kop van Overijssel.

Boek een hotel in Giethoorn

Wil je graag meer informatie ontvangen omtrent de hotels in Giethoorn? Op deze pagina vindt je de mooiste hotels in het Venetië van Holland. Klik op een hotel voor meer informatie. Of je nu een weekendje of midweek weg wilt, in het schitterende gebied van WaterReijk vindt je het hotel dat bij je past. Boek een hotel in Giethoorn en geniet van al het moois dat het dorp te bieden heeft!

 1. Fletcher Hotel Steenwijk

  Fletcher Hotel Steenwijk

  Adres
  Woldmeentherand 15, 8332JE Steenwijk

  Fletcher Hotel Steenwijk is een gezellig hotel waar persoonlijke aandacht nog hoog in het vaandel staat, uniek gelegen in Steenwijk, het toeristische centrum van het prachtige Noordwest Overijssel.

 2. Recreatiecentrum De Kluft

  Recreatiecentrum De Kluft

  Adres
  Hoogeweg 26, 8376EM Ossenzijl

  Ervaar de Weerribben bij Recreatiecentrum De Kluft. Wij beschikken over een camping met jachthaven, hotel, restaurant, trekkershutten, Weerribbenlodges en een groepsaccommodatie. Ook bieden wij tal van mogelijkheden om Nationaal Park Weerribben-Wieden te verkennen. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van kano’s, fluisterboten, fietsen en prachtig nieuwe sloepen.

 3. Restaurant en Hotel Geertien

  Restaurant en Hotel Geertien

  Adres
  Muggenbeet 3, 8356VK Blokzijl

  Velen weten het al: de unieke ligging - midden tussen de waterrijke natuurgebieden Wieden en Weerribben - maakt 'Geertien', gelegen in de buurtschap Muggenbeet, tot een van de meest verrassende trefpunten van Noordwest-Overijssel.

 4. Hotel Brasserie De Pergola

  Hotel Brasserie De Pergola

  Adres
  Hylkemaweg 7, 8355CW Giethoorn

  Direct bij de algemene parkeerplaats instappen in een rondvaartboot of huurbootje voor een prachtige tocht door het waterrijke gebied? Bij

 5. Het Rietershuijs

  Het Rietershuijs

  Adres
  Kalenbergerpad 7, 8377HL Kalenberg

  Prachtige locatie midden in de Weerribben, de ideale start om een mooie tocht of route te beginnen.U kunt bij ons terecht voor luxe en comfortabele sloepen, fiets- en kanoverhuur of een overnachting in alle rust en vrijheid.

 6. Art & Wellness Hotel Huis ten Wolde

  Art & Wellness Hotel Huis ten Wolde

  Adres
  Onderduikersweg 6, 8346KP De Bult

  In een bosrijke omgeving, bij Giethoorn ontvangt het gastvrije team u graag voor een kort of een lang verblijf in Art & Wellness Hotel Huis ten Wolde.

 7. Buitengoed Fredeshiem

  Buitengoed Fredeshiem

  Adres
  Eiderberg 2, 8346KH De Bult

  Buitengoed Fredeshiem ligt er werkelijk schitterend, daar in het bosrijke gebied van ‘Weerribben Wieden’ (Giethoorn, Blokzijl, Steenwijk).

 8. Hotel Restaurant De Harmonie****

  Hotel Restaurant De Harmonie****

  Adres
  Beulakerweg 55, 8355AB Giethoorn

  Hotel de Harmonie Giethoorn is ideaal voor liefhebbers van watersport en natuur. Gasten kunnen de omgeving verkennen met een fiets of boot,