1. Eten & Drinken

    Paastip! De 4 leukste paasarrangementen en de lekkerste paasgerechten voor thuis uit Weerribben-Wieden

    Ook dit jaar zal Pasen anders zijn dan voorgaande jaren. Eropuit en restaurant-bezoek zit er niet in. Voor dat laatste hebben diverse restaurants in oplossingen gedacht, ook in Weerribben-Wieden. Ze hebben speciale Paaspakketten gemaakt, zodat jij thuis kunt genieten van een heerlijke Paasbrunch of -diner. Het wordt een bijzonder weekend, maar maak 'm onvergetelijk met een lekker diner, brunch of high tea!

  2. 4/4

    4.

    Paasbrunchbox to go van De Eetkamer

    Bestel nu de speciale paasbrunchbox to go van De Eetkamer in Giethoorn. Er is ook een speciale box voor kinderen! Afhalen of bezorgen, beide is mogelijk. De box kan tot 1 april besteld worden. Afhalen kan op 4 en 5 april tussen 11:00 en 14:00 uur.

  3. 3/4

    3.

    Paas-Tapas Brunch & Rondvaart bij Grandcafé Fanfare

    • onder voorbehoud - Paas Hapjes-brunch met allerlei lekkers voor €29,50 incl. een glas Prosecco of Jus d’orange. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Tot 12 jaar €17,50. Rondvaart gaat door Giethoorn en vertrek is om 14:00 en 15:30 uur met een glaasje advocaat of home made icetea. Prijs €9,- en voor kinderen €5,-. Reserveren kan per mail!
  4. 2/4

    2.

    Beleef Pasen bij 't Binnenhof

    Geniet op 1e of 2e paasdag van een lekker paasontbijt, -brunch of paasdiner. Ook veel leuks voor kinderen: in overleg kunnen er eieren verstopt worden in de tuin en is er een speciaal pakket voor kinderen met een schilderset, knutselpakket en speurtocht.

  5. 1/4

    1.

    Paasbrunch van Hotel Restaurant Zwartewater

    Ontbijten of brunchen op z'n paasbest! Dat kan met de ingrediënten van Hotel Restaurant Zwartewater. Fijn uitgebreid tafelen. Reserveren kan tot vrijdag 2 april 20:30 uur. Ontbijt of brunch kost 25,- euro p.p. Daarnaast heeft Hotel Zwartewater ook leuke arrangementen om de paasdagen door te brengen!

  1. Cultuur

    Kleurrijke bloemencorso's en gondelvaarten in Weerribben-Wieden

  2. Cultuur

    Supertof en informatief; de 4 leukste (stads)wandelingen met gids

  3. Ontdek alle verhalen van toen en nu

    Sfeervolle Zuiderzeestadjes op de grens van het nieuwe land

  4. Ontdek alle verhalen van toen en nu

    De geschiedenis komt tot leven in het heden

Tip je vrienden

twitter facebook