Meer plezier op je familiedag met een fluisterboot!

Leestijd 1 minuten

Dit jaar is het jouw beurt: de familiedag organiseren. Helaas gaan er veel familiedagen voorbij zonder dat er iets gebeurt of iets leuks wordt georganiseerd, waar zowel de jongeren als de ouderen plezier aan beleven. Het lastige is ook vaak dat ze andere interesses hebben. Gelukkig is in Weerribben-Wieden genoeg leuks te beleven voor beide doelgroepen, wat dacht je bijvoorbeeld van varen op een fluisterboot?!

Ontspannen

Geruisloos glijdt de fluisterboot over het water van Weerribben-Wieden. De boot veert zachtjes op en neer op het water en de vogels laten van zich horen. Heerlijk ontspannen, zo'n dagje varen. Omdat de boot zo stil is heb je alle tijd om rustig om je heen te kijken naar al het moois wat het Nationaal Park te bieden heeft. En om eindelijk weer eens bij te kletsen (nee je hoeft niet te fluisteren ;)) met je neefje of nichtje die ineens een groeispurt heeft gehad!

Na het varen

Luister, kijk en geniet. Genoeg gevaren? Schuif dan bijvoorbeeld aan bij één van de restaurants in Weerribben-Wieden óf daag je familieleden uit met een leuke activiteit.

Fluisterboot huren

Een fluisterbootje huur je eenvoudig hier.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

 1. Natuur

  De mooiste wandelregio van Nederland

  Erik
 2. De ophanging van Fledderus

 3. Dakdekkers werken altijd in het zicht

  Erik
 4. Water

  Geniet van een (verwarmde) rondvaart!

Tip je vrienden

twitter facebook