Nationaal Park Nieuws

IVN-Gastheer van het Landschap

In het najaar organiseert IVN weer de cursus IVN-Gastheer van het Landschap! Nationaal Park Weerribben-Wieden bestaat in 2019 10 jaar en en dit wordt ook de 10e cursus, hoe mooi is dat! Ben jij erbij?

Cursus IVN-Gastheer van het Landschap

We gaan zorgen dat deze cursus voor recreatieondernemers ook dit jaar weer erg leerzaam, praktisch en plezierig is. Deelnemers leren hun eigen gebied beter kennen, ontdekken de recreatieve highlights van het gebied, en ondervinden wat andere deelnemers hun gasten te bieden hebben. Tijdens een gebiedsexcursie beleven we het 'geleerde' in de praktijk. We werken hierbij samen met onder andere Weerribben-Wieden Marketing, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en IVN afdeling Noordwest Overijssel.

Praktisch

Wat levert het op: - ondernemers kunnen hun gasten beter informeren over natuur, landschap, geologie, recreatie (mooie locaties, recreatieve highlights, routes), ondernemers kunnen maatwerk leveren - ondernemers kunnen zich in hun promotie onderscheiden als gastheer van het Nationaal Park en daarmee als duurzame onderneming met aandacht voor natuur en landschap, het levert meer omzet op - het netwerk na de cursus levert nieuwe inspiratie, initiatieven en arrangementen op en deelnemers blijven op de hoogte van actuele ontwikkelingen - draagvlak voor het Nationaal Park en natuurbeleid

Kosten:

€ 300,- per persoon (inclusief cursusmap, koffie/thee, volledig verzorgde excursiedag met lunch, gevelbordje en certificaat). Elke volgende deelnemer per bedrijf € 225 ( één map en één gevelbordje per bedrijf).

Data en tijden:

donderdagmiddagen 31 okt, 14 nov, 28 nov en 12 nov (gebiedsexcursie in voorjaar 2020)

Aanmelden

Heb je (nieuwe) medewerkers of collega's voor wie de cursus interessant kan zijn of ken je anderen die wellicht interesse hebben? Stuur deze email gerust door!
Er kunnen maximaal 25 deelnemers meedoen en er zijn al een aantal geïnteresseerden, dus wees er op tijd bij! Ook collega's die al op de 'interesselijst' staan dienen zich nog even definitief aan te melden. Aanmelden kan bij of 06-29538640.

Tip je vrienden

twitter facebook