Nationaal Park Nieuws

WiedenWaterLab in de zomervakantie

Beleef het OERR WiedenWaterLab in de zomervakantie Vanaf 16 juli kunnen gezinnen met kinderen mee doen met het OERRR Wieden waterlab. Een watermiddag voor het hele gezin met proefjes over en met het water.

Beleef het OERR WiedenWaterLab in de zomervakantie Vanaf 16 juli kunnen gezinnen met kinderen mee doen met het OERRR Wieden waterlab. Een watermiddag voor het hele gezin met proefjes over en met het water. Natuurmonumenten organiseert voor jong en oud allerlei leuke zomeractiviteiten. Naast het WiedenWaterLab kunnen gezinnen met kinderen mee op OERRR vaarexpeditie of een schepnetje huren. En de excursieboot vertrekt bijna dagelijks voor een vaartocht in De Wieden. Het startpunt is Bezoekerscentrum De Wieden in St. Jansklooster.

OERRR WiedenWaterLab

Vanaf 16 juli is er op elke dinsdag in juli en augustus het OERRR WiedenWaterLab. Een watermiddag voor het hele gezin met proefjes over waterkwaliteit en de beestjes die in het water leven. De middag is inclusief een uurtje varen. Starttijden zijn 12.00 uur en 13.45 uur. Ervaren natuurgidsen begeleiden de activiteit. De prijs voor leden van Natuurmonumenten is € 6,- / kind lid of OERRR-lid € 6,- en voor niet leden € 9,- / kind niet-lid € 9,-. Boek gauw een plekje voor het OERRR WiedenWaterLab of andere leuke activiteiten in de zomervakantie via www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten.

Voor meer informatie kunnen bezoekers contact opnemen met Bezoekerscentrum De Wieden, T (0527) 205660. Het centrum is van 1 april tot 1 november geopend op dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In mei t/m augustus ook op maandag van 12.00 – 17.00 uur.

Tip je vrienden

twitter facebook