Nationaal Park Nieuws

Kennismaken met de Junior Rangers

De Junior Rangers van Nationaal Park Weerribben-Wieden sluiten dit seizoen op zaterdagmorgen 13 juli af met een ochtend waar ook belangstellende jongeren (12 t/m 16 jaar) welkom zijn.

KENNISMAKEN MET DE JUNIOR RANGERS VAN WEERRIBBEN-WIEDEN

De Junior Rangers van Nationaal Park Weerribben-Wieden sluiten dit seizoen op zaterdagmorgen 13 juli af met een ochtend waar ook belangstellende jongeren (12 t/m 16 jaar) welkom zijn. Aanmelden kan door een bericht te sturen naar info@juniorrangers.nl. Jongeren die van de natuur houden, niet bang zijn om vies te worden, bijzondere plekken willen ontdekken en de handen uit de mouwen willen steken, zijn van harte welkom om met de groep Junior Rangers kennis te maken. Ze zullen zich verbazen over de variatie, de biodiversiteit van al het leven in het water.

Deze kennismaking vindt plaats bij het Junior Ranger-honk op het terrein van Staatsbosbeheer, Kalenberg Noord 2 in Kalenberg en start om 09.00 uur. Het programma is om 11.30 uur afgelopen.

Iedere maand wordt er door ‘IVN Junior Rangers Nederland’ voor een vaste groep jongeren een activiteit in het Nationaal Park georganiseerd met het doel om jongeren de mooie natuur in hun eigen woonomgeving te laten ontdekken. Jongeren van 12 t/m 16 jaar uit de hele gemeente Steenwijkerland en wijde omgeving - die het voortgezet onderwijs volgen - kunnen zich aansluiten bij deze actieve groep die heel wat werk verzet in de natuur van hun ‘achtertuin’, Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Meer informatie over de Junior Rangers is te vinden op www.juniorrangers.nl. Lijkt het je ook leuk om 13 juli te komen, stuur dan een berichtje naar .

Tip je vrienden

twitter facebook