Nationaal Park Nieuws

Webinar natuurlijk thuiswerken

Mis je het Nationaal Park? Mis je de natuur nu we zoveel mogelijk thuis werken? Dan is het webinar "natuurlijk thuiswerken' iets voor jou!

Grote kans dat je thuis bent als je dit leest. Achter je computer aan de eettafel of in een kamer die je onlangs speciaal als werkkamer hebt ingericht. Misschien geef je je kinderen thuis les of speel je een spelletje met ze. Want massaal blijven en werken we thuis. We kunnen het aan, servers blijven draaien en overal worden thuiswerkplekken ingericht. Maar ook wordt er veel in de tuin gewerkt en lijken natuurgebieden als bos of strand harder aan ons te trekken dan ooit.

Daarom helpen we je de natuur naar jouw thuiswerkplek toe te halen. Op 23 april organiseren we om 14.00 uur in de middag en om 19.30 uur het webinar “Natuurlijk Thuiswerken”. Een webinar voor iedereen die, net zoals wij, op dit moment vanuit huis werkt. Op welke manier kun je je thuiswerkdag groener maken? In een uurtje tijd behandelen we groene doe-tips in en om je huis, manieren om je thuiswerkplek te vergroenen, het vergroenen van je werkritme en de wetenschap erachter: waarom is natuurinclusief werken zo belangrijk?

De link naar dit webinar:

Tip je vrienden

twitter facebook