Nationaal Park Nieuws

19 ondernemers ontvangen certificaat en profileren zich als Gastheer/-vrouw van het Nationaal Park Weerribben-Wieden

Op woensdag 16 maart vond de afsluitende bijeenkomst van de cursus Gastheer van het Landschap plaats en alle deelnemers zijn geslaagd

19 Horeca- en recreatieondernemers leerden in vier bijeenkomsten wat er allemaal te ontdekken is in en rondom het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Met de uitreiking van een certificaat en een bijbehorend gevelbordje werd het programma feestelijk afgesloten. De ondernemers ontvingen hun certificaat uit handen van Harold Viscaal, directeur van de werkorganisatie, en profileren zich zich als Gastheer/-vrouw van het Landschap Nationaal Park Weerribben-Wieden. Ook IVN Natuureducatie is ontzettend trots op de nieuwe ambassadeurs!

Het Gastheer van het Landschap programma

Gastheer van het Landschap is een landelijk programma van IVN Natuureducatie. In tientallen gebieden zijn al talloze recreatieondernemers opgeleid als Gastheer/-vrouw van het Landschap. Zij vertellen hun gasten van alles over de omgeving en in een tijd van herwaardering van de nabije natuur wordt dit door bezoekers zeer gewaardeerd. Tijdens de cursus maken ondernemers onder leiding van experts kennis met de bijzondere eigenschappen van het landschap. Dit om vervolgens gasten een onvergetelijk verblijf te bieden door ze te betrekken bij de natuur, de cultuurhistorie en het landschap.

Tip je vrienden

twitter facebook