Volg ons nieuws ook op Twitter en Facebook

 1. Klokhuis duikt Nationaal Park Weerribben-Wieden in

  Klokhuis duikt Nationaal Park Weerribben-Wieden in

  Het Klokhuis duikt komende dinsdag 14 mei Nationaal Park Weerribben-Wieden in. Dit als onderdeel van een zevendelige serie over de Nederlandse nationale parken. Het jongerenprogramma op NPO3 maakte onlangs opnames in Weerribben en Wieden.

 2. Geslaagde Klokhuisdag

  Geslaagde Klokhuisdag

  Het was de hele dag een drukte van jewelste bij de Weerribben-Wieden stand op de Klokhuisdag.

 3. Leerlingen openen speelnatuur van OERRR

  Leerlingen openen speelnatuur van OERRR

  Leerlingen van groep 5 van De Wiedekieker uit Sint Jansklooster en de Mackayschool uit Meppel hadden dinsdag de primeur: zij mochten als eerste spelen in de speelnatuur van OERRR bij Bezoekerscentrum De Wieden.

 4. Nationale Junior Ranger bijeenkomst

  Nationale Junior Ranger bijeenkomst

  De Junior Rangers van Nationaal Park Weerribben-Wieden hebben zaterdag een top dag beleefd tijdens de landelijke Junior Ranger bijeenkomst in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

 5. Weerribben-Wieden Cruise voor oud(ere) Steenwijkerlanders

  Weerribben-Wieden Cruise voor oud(ere) Steenwijkerlanders

  Op vrijdag 24 mei, de Europese Dag van het Nationaal Park, gaat de eerste Weerribben-Wieden Cruise plaatsvinden. Nationaal Park Weerribben-Wieden organiseert dit speciaal voor oud(ere) inwoners van gemeente Steenwijkerland samen met een zoon, dochter, of mantelverzorger.

 6. Excursie gastheren en gastvrouwen Nationaal Park

  Excursie gastheren en gastvrouwen Nationaal Park

  Gastheren en gastvrouwen van Nationaal Park Weerribben-Wieden ontdekken twee keer per jaar de eigen streek. Ze bezoeken bekende en onbekende dorpen, accommodaties en attracties in Weerribben-Wieden.

 7. Internationaal Youth+ kamp in Zweden

  Internationaal Youth+ kamp in Zweden

  Voor Junior Rangers van 18 jaar en ouder ( Youth-plussers) is de inschrijving geopend van het Internationale Youth+ kamp in Zweden van 3 tot en met 8 augustus.