Volg ons nieuws ook op Twitter en Facebook

 1. WiedenWaterLab in de zomervakantie

  WiedenWaterLab in de zomervakantie

  Beleef het OERR WiedenWaterLab in de zomervakantie Vanaf 16 juli kunnen gezinnen met kinderen mee doen met het OERRR Wieden waterlab. Een watermiddag voor het hele gezin met proefjes over en met het water.

 2. Het loopt storm voor cruise door Weerribben-Wieden

  Het loopt storm voor cruise door Weerribben-Wieden

  Opnieuw trok vrijdag 21 juni de Vrijstate van Pieter Jongschaap voor een cruise het Nationaal Park Weerribben-Wieden in. Ouderen reageerden in mei zo massaal op een soortgelijke trip tijdens de Europese Dag van het Nationaal Park dat een tweede expeditie niet kon uitblijven.

 3. Een dagje ‘model’ in het mooiste Nationaal Park van Nederland

  Een dagje ‘model’ in het mooiste Nationaal Park van Nederland

  Wil je graag laten zien dat jouw Weerribben-Wieden het mooiste gebied van Nederland is? Ga dan een dagje mee als model en op pad met een professionele fotograaf. Je beleeft een onvergetelijke ervaring waaraan je nog een kleine vergoeding overhoudt ook!

 4. Nationaal Park Weerribben-Wieden hét Kanoparadijs van Noordwest-Europa

  Nationaal Park Weerribben-Wieden hét Kanoparadijs van Noordwest-Europa

  Nationaal Park Weerribben-Wieden is vanaf 24 mei hét Kanoparadijs van Noordwest-Europa. Ondernemers, natuurorganisaties en kanoliefhebbers slaan daarvoor de handen ineen. Samen brengen ze de faciliteiten voor ervaren én beginnende peddelaars op een hoger peil. De verwachting is dat daardoor nog meer kanoërs en kajakkers in Weerribben-Wieden komen varen.

 5. Klokhuis duikt Nationaal Park Weerribben-Wieden in

  Klokhuis duikt Nationaal Park Weerribben-Wieden in

  Het Klokhuis duikt komende dinsdag 14 mei Nationaal Park Weerribben-Wieden in. Dit als onderdeel van een zevendelige serie over de Nederlandse nationale parken. Het jongerenprogramma op NPO3 maakte onlangs opnames in Weerribben en Wieden.

 6. Geslaagde Klokhuisdag

  Geslaagde Klokhuisdag

  Het was de hele dag een drukte van jewelste bij de Weerribben-Wieden stand op de Klokhuisdag.

 7. Leerlingen openen speelnatuur van OERRR

  Leerlingen openen speelnatuur van OERRR

  Leerlingen van groep 5 van De Wiedekieker uit Sint Jansklooster en de Mackayschool uit Meppel hadden dinsdag de primeur: zij mochten als eerste spelen in de speelnatuur van OERRR bij Bezoekerscentrum De Wieden.