Volg ons nieuws ook op Twitter en Facebook

  1. Nationale Junior Ranger bijeenkomst

    Nationale Junior Ranger bijeenkomst

    De Junior Rangers van Nationaal Park Weerribben-Wieden hebben zaterdag een top dag beleefd tijdens de landelijke Junior Ranger bijeenkomst in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

  2. Weerribben-Wieden Cruise voor oud(ere) Steenwijkerlanders

    Weerribben-Wieden Cruise voor oud(ere) Steenwijkerlanders

    Op vrijdag 24 mei, de Europese Dag van het Nationaal Park, gaat de eerste Weerribben-Wieden Cruise plaatsvinden. Nationaal Park Weerribben-Wieden organiseert dit speciaal voor oud(ere) inwoners van gemeente Steenwijkerland samen met een zoon, dochter, of mantelverzorger.

  3. Excursie gastheren en gastvrouwen Nationaal Park

    Excursie gastheren en gastvrouwen Nationaal Park

    Gastheren en gastvrouwen van Nationaal Park Weerribben-Wieden ontdekken twee keer per jaar de eigen streek. Ze bezoeken bekende en onbekende dorpen, accommodaties en attracties in Weerribben-Wieden.

  4. Internationaal Youth+ kamp in Zweden

    Internationaal Youth+ kamp in Zweden

    Voor Junior Rangers van 18 jaar en ouder ( Youth-plussers) is de inschrijving geopend van het Internationale Youth+ kamp in Zweden van 3 tot en met 8 augustus.

  5. Uitnodiging Thema bijeenkomst jongeren betrokkenheid

    Uitnodiging Thema bijeenkomst jongeren betrokkenheid

    Hoe betrek je jongeren bij de natuur en het beleid van Nationale Parken en Regionale Landschappen? Inspirerende voorbeelden uit Nederland en België komen aan bod tijdens deze bijeenkomst in As (België).

  6. IVN-Gastheer van het Landschap

    IVN-Gastheer van het Landschap

    In het najaar organiseert IVN weer de cursus IVN-Gastheer van het Landschap! Nationaal Park Weerribben-Wieden bestaat in 2019 10 jaar en en dit wordt ook de 10e cursus, hoe mooi is dat! Ben jij erbij?

  7. Nagenieten over 2018..

    Nagenieten over 2018..

    Terwijl de schaatskoorts oploopt en de plannen voor 2019 worden uitgewerkt is het tijd voor een terugblik op een mooi en actief 2018.