1. Kano-arrangement

  Kano-arrangement

  Geniet samen van de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden en ontdek het gebied op het water in een kano!

 2. Kanokamperen

  Kanokamperen

  Liever into the wild? Ga dan voor het gevoel van ultieme vrijheid. Kanokamperen is kanoën én kamperen, dus een optimale natuurbeleving. Het staat synoniem met avontuur outdoor, overgoten met een sausje survival.

 3. Kano & bed

  Kano & bed

  Koers een paar dagen onbekommerd door de wetlands van Nationaal Park Weerribben-Wieden en logeer onderweg bij de beste, speciaal geselecteerde B&B’s aan het water. Bagage- en kanovervoer worden geregeld, daar heb je geen omkijken naar.

  1. 13 locaties
 4. Gastroei arrangement

  Gastroei arrangement

  Zoekt u een vakantiewoning in Nationaal Park Weerribben Wieden in Overijssel en geniet van de prachtige omgeving. Het natuurgebied heeft enkele vaarroutes en brengt u hiermee langs de mooiste plekjes van de omgeving.

 5. Gastroei arrangement Giethoorn

  Gastroei arrangement Giethoorn

  In samenwerking met roeivereniging ’t Diep en Eetcafé Giethoorn hebben wij een arrangement samengesteld, zodat u samen met uw roeivrienden een weekend lang kunt genieten van een prachtig verblijf in het gebied en op ons park.

 6. Beleef het boerenleven!

  Beleef het boerenleven!

  Nabij Steenwijk en Giethoorn, aan het Kanaal Steenwijk-Beukers, kunt u heerlijk ontspannen na een dag actief bezig zijn. Hoeve Montigny heeft 2 luxe groepsaccommodaties, een camping en het sfeervolle Boerenlogement.

 7. Zorgeloos roeien in de Weerribben

  Zorgeloos roeien in de Weerribben

  Midden in de Weerribben, omringd door meer dan 3.000 ha natuurgebied ligt B&B de Imme. Een comfortabele Bed & Breakfast pal gelegen aan de Kalenbergergracht, heerlijk relaxen na een dag roeien.