1. Giethoorn van alle kanten

  Giethoorn van alle kanten

  Koffie of Thee met appelgebak met slagroom, Rondvaart Giethoorn (1 uur), Dorpsbezichtiging, 3-gangen-maandmenu.

 2. Lesdag peddeltechniek

  Lesdag peddeltechniek

  Dit avontuur is bedoeld voor sporters die geen of weinig peddelervaring hebben. Die willen uitvinden of peddelen iets voor hun is. De training vindt plaats in een prachtige natuur van het Nationaalpark Weerribben-Wieden.

  1. Kanoschool Herbie Bird
  2. 40,00 per persoon
 3. Sup arrangement Herbie Bird

  Sup arrangement Herbie Bird

  Suppen is helemaal hot! Geniet van de prachtige natuur terwijl je je balans op het supboard onder controle moet houden! Heb je geen ervaring? Dat is geen probleem. Ontdek hier of het suppen iets voor jou is.

  1. 70,00 per persoon
 4. B&B sup arrangement

  B&B sup arrangement

  Nationaal Park Weerribben-Wieden heeft een prachtige natuur. Met de kano wordt dit al jaren bewonderd. Sinds kort kun je ook suppen in dit prachtige natuurgebied! Hoe tof is dat?

  1. 140,00 per persoon
 5. Kano & tent arrangement

  Kano & tent arrangement

  Heb jij ervaring met kanoën en ben je toe aan weer een nieuwe uitdaging? Het kan in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Geniet van de prachtige natuur terwijl jij je kano onder controle houdt.

  1. 70,00 per persoon
 6. Sup & overnachting arrangement

  Sup & overnachting arrangement

  Heb je weinig of geen ervaring met suppen, maar kan je niet wachten om toch eens te suppen? Dan heb je mazzel! Met dit arrangement kun je het maar liefst 2 dagen uitproberen!

  1. 150,00 per persoon
 7. Avontuurlijk arrangement

  Avontuurlijk arrangement

  Wil je graag gaan peddelen in Scandinavië of Canada? Dan kun je met dit arrangement alvast ervaring op doen. Dit arrangement is voor de echte experts die niet terugdeinzen voor een beetje wind en krachtig water.

  1. 175,00 per persoon
 8. Wijde water wereld arrangement

  Wijde water wereld arrangement

  Ook met weinig tot geen ervaring met peddelen kun je met de kano genieten van de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Met dit arrangement zelfs drie dagen in plaats van één. Dat wil je toch?!

  1. 140,00 per persoon