1. Supboard arrangement

  Supboard arrangement

  Heb je altijd al eens willen proberen of suppen iets voor jou is? Dit is je kans! Met dit arrangement leer je hoe je moet suppen. Daarnaast kun je genieten van de prachtige natuur die Nationaal Park Weerribben-Wieden te bieden heeft.

  1. 160,00 per persoon
 2. Moeras arrangement

  Moeras arrangement

  Houd je van kamperen en kun je goed overweg met een kano? Dan is dit arrangement echt iets voor jou! Leuke bijkomstigheid is dat je kunt genieten van de prachtige natuur in Nationaal Park Weerribben-Wieden.

  1. 95,00 per persoon op basis van 2 personen
 3. Kano arrangement de Kluft

  Kano arrangement de Kluft

  Met het kano arrangement van De Kluft kun je genieten van de prachtige natuur die Nationaal Park Weerribben-Wieden te bieden heeft. Leuk detail: vanaf het water is het het allermooist!

  1. 32,00 per persoon
 4. Sup arrangement de Kluft

  Sup arrangement de Kluft

  Voor wie het altijd al eens wilde proberen, suppen! Het is inmiddels helemaal hot. En laten we eerlijk zijn, het heeft toch ook de perfecte factoren voor een leuke dag uit?!

  1. 32,00 per persoon
 5. Kano & fiets arrangement

  Kano & fiets arrangement

  Fietsen & kanoën, zijn dat jouw favoriete hobby's? Boek dan dit arrangement en geniet van van het prachtige Weerribben-Wieden.

  1. 114,25 per persoon
 6. 2-Daags kano arrangement

  2-Daags kano arrangement

  Maar liefst 2 dagen genieten van het prachtige Kanoparadijs. Zoek niet verder en boek het arrangement hier!

  1. 108,25 per persoon
 7. 2-Daags camping-kano arrangement

  2-Daags camping-kano arrangement

  Genieten van de prachtige natuur vanaf het water. Dat wil toch iedereen? En met dit arrangement kun je maar liefst 2 dagen genieten!

  1. 66,75 per persoon
 8. Kano arrangement met kids

  Kano arrangement met kids

  Op zoek voor een leuk dagje uit met je kids? Zoek niet verder! Met dit kano arrangement kun je met je kids de natuur in en genieten van het prachtige Nationaal Park Weerribben-Wieden

  1. 64,50 per 2 personen en 2 kinderen (onder 12 jaar)
 9. Vitaliteitsarrangement

  Vitaliteitsarrangement

  Het Vitaliteitsarrangement biedt alle mogelijkheden om vitaal in het leven te staan. Geniet van de prachtige natuur die de Weerribben te bieden heeft en voel je weer helder en vol energie!

  1. 190,00 per persoon
 10. Knapzakarrangement

  Knapzakarrangement

  Ben jij een echte natuurliefhebber? Dan ben je op het juiste adres! Geniet van de prachtige natuur in de Weerribben en kom tot rust in het prachtige gebied in een comfortabele B&B.

  1. 99,50 per persoon
 11. 4-seizoenenarrangement

  4-seizoenenarrangement

  Het seizoensarrangement laat je kennis maken met de prachtige natuur van de Weerribben. Daarnaast kun je 's avonds genieten van de prachtige sterrenhemel!

  1. 95,00 per persoon
 12. Belterwijde kano arrangement

  Belterwijde kano arrangement

  Eéndaags kano arrangement voor jong & oud. Trek eropuit en ontdek de prachtige natuur te water van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

  1. 22,50 per persoon