1. Lesdag peddeltechniek

  Lesdag peddeltechniek

  Dit avontuur is bedoeld voor sporters die geen of weinig peddelervaring hebben. Die willen uitvinden of peddelen iets voor hun is. De training vindt plaats in een prachtige natuur van het Nationaalpark Weerribben-Wieden.

  1. Kanoschool Herbie Bird
  2. 40,00 per persoon
 2. Sup arrangement Herbie Bird

  Sup arrangement Herbie Bird

  Suppen is helemaal hot! Geniet van de prachtige natuur terwijl je je balans op het supboard onder controle moet houden! Heb je geen ervaring? Dat is geen probleem. Ontdek hier of het suppen iets voor jou is.

  1. Kanoschool Herbie Bird
  2. 70,00 per persoon
 3. Kano & tent arrangement

  Kano & tent arrangement

  Heb jij ervaring met kanoën en ben je toe aan weer een nieuwe uitdaging? Het kan in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Geniet van de prachtige natuur terwijl jij je kano onder controle houdt.

  1. Kanoschool Herbie Bird
  2. 70,00 per persoon
 4. B&B sup arrangement

  B&B sup arrangement

  Nationaal Park Weerribben-Wieden heeft een prachtige natuur. Met de kano wordt dit al jaren bewonderd. Sinds kort kun je ook suppen in dit prachtige natuurgebied! Hoe tof is dat?

  1. Kanoschool Herbie Bird
  2. 140,00 per persoon
 5. Avontuurlijk arrangement

  Avontuurlijk arrangement

  Wil je graag gaan peddelen in Scandinavië of Canada? Dan kun je met dit arrangement alvast ervaring op doen. Dit arrangement is voor de echte experts die niet terugdeinzen voor een beetje wind en krachtig water.

  1. Kanoschool Herbie Bird
  2. 175,00 per persoon
 6. Wijde water wereld arrangement

  Wijde water wereld arrangement

  Ook met weinig tot geen ervaring met peddelen kun je met de kano genieten van de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Met dit arrangement zelfs drie dagen in plaats van één. Dat wil je toch?!

  1. Kanoschool Herbie Bird
  2. 140,00 per persoon
 7. Sup & overnachting arrangement

  Sup & overnachting arrangement

  Heb je weinig of geen ervaring met suppen, maar kan je niet wachten om toch eens te suppen? Dan heb je mazzel! Met dit arrangement kun je het maar liefst 2 dagen uitproberen!

  1. Kanoschool Herbie Bird
  2. 150,00 per persoon
 8. Supboard arrangement

  Supboard arrangement

  Heb je altijd al eens willen proberen of suppen iets voor jou is? Dit is je kans! Met dit arrangement leer je hoe je moet suppen. Daarnaast kun je genieten van de prachtige natuur die Nationaal Park Weerribben-Wieden te bieden heeft.

  1. Kanoschool Herbie Bird
  2. 160,00 per persoon
 9. Moeras arrangement

  Moeras arrangement

  Houd je van kamperen en kun je goed overweg met een kano? Dan is dit arrangement echt iets voor jou! Leuke bijkomstigheid is dat je kunt genieten van de prachtige natuur in Nationaal Park Weerribben-Wieden.

  1. Kanoschool Herbie Bird
  2. 95,00 per persoon op basis van 2 personen
 10. Kano arrangement de Kluft

  Kano arrangement de Kluft

  Met het kano arrangement van De Kluft kun je genieten van de prachtige natuur die Nationaal Park Weerribben-Wieden te bieden heeft. Leuk detail: vanaf het water is het het allermooist!

  1. Recreatiecentrum De Kluft
  2. 39,75 per persoon
 11. Sup arrangement de Kluft

  Sup arrangement de Kluft

  Voor wie het altijd al eens wilde proberen, suppen! Het is inmiddels helemaal hot. En laten we eerlijk zijn, het heeft toch ook de perfecte factoren voor een leuke dag uit?!

  1. Recreatiecentrum De Kluft
  2. 51,90 per persoon