1. 't Venetië van de Wieden arrangement

  't Venetië van de Wieden arrangement

  Voor de echte avonturier: ontdek het Venetië van de Wieden tijdens dit tweedaags arrangement. Ga te water en ontdek de meest mooie plekjes van Nationaal Park Weerribben-Wieden, voor jong & oud!

  1. 149,00 per 2 personen
 2. Wieden-Weerribben kano arrangement

  Wieden-Weerribben kano arrangement

  2-Daags kano arrangement voor jong & oud. Houd je van natuur, kanovaren & avontuur? Dan is dit arrangement echt iets voor jou, ontdek de mooiste plekjes van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

  1. 49,50 per 2 personen
 3. Dubbel genieten arrangement

  Dubbel genieten arrangement

  Voor iedereen die dubbel wil genieten in de natuur! Met dit arrangement kun je dubbel genieten van de Weerribben, natuurgebied Rottig Meente & rivier de Scheene.

  1. 110,00 per persoon
 4. Kano & kookworkshop arrangement

  Kano & kookworkshop arrangement

  Klinkt kanoën en koken voor jou ook als een gouden combinatie? Dan is dit arrangement echt wat voor jou! Ontdek de mooiste plekjes in het gebied vanaf het water en geniet vervolgens van een culinaire maaltijd die je bereidt tijdens de kookworkshop.

  1. 85,00 per persoon
 5. Kano & pizza arrangement

  Kano & pizza arrangement

  Kanoën en pizza, wie wil dat nou niet? Met dit arrangement kan het! Ontdek het prachtige Giethoorn te water en sluit je dag af met een heerlijk Italiaans tintje.

  1. 75,00 per persoon
 6. Kano-arrangement

  Kano-arrangement

  Geniet samen van de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden en ontdek het gebied op het water in een kano!

 7. Kano & bed

  Kano & bed

  Koers een paar dagen onbekommerd door de wetlands van Nationaal Park Weerribben-Wieden en logeer onderweg bij de beste, speciaal geselecteerde B&B’s aan het water. Bagage- en kanovervoer worden geregeld, daar heb je geen omkijken naar.

  1. 13 locaties
 8. Kanokamperen

  Kanokamperen

  Liever into the wild? Ga dan voor het gevoel van ultieme vrijheid. Kanokamperen is kanoën én kamperen, dus een optimale natuurbeleving. Het staat synoniem met avontuur outdoor, overgoten met een sausje survival.

 9. Gastroei arrangement Giethoorn

  Gastroei arrangement Giethoorn

  In samenwerking met roeivereniging ’t Diep en Eetcafé Giethoorn hebben wij een arrangement samengesteld, zodat u samen met uw roeivrienden een weekend lang kunt genieten van een prachtig verblijf in het gebied en op ons park.

 10. Gastroei arrangement

  Gastroei arrangement

  Zoekt u een vakantiewoning in Nationaal Park Weerribben Wieden in Overijssel en geniet van de prachtige omgeving. Het natuurgebied heeft enkele vaarroutes en brengt u hiermee langs de mooiste plekjes van de omgeving.

 11. Beleef het boerenleven!

  Beleef het boerenleven!

  Nabij Steenwijk en Giethoorn, aan het Kanaal Steenwijk-Beukers, kunt u heerlijk ontspannen na een dag actief bezig zijn. Hoeve Montigny heeft 2 luxe groepsaccommodaties, een camping en het sfeervolle Boerenlogement.