1. Vitaliteitsarrangement

  Vitaliteitsarrangement

  Het Vitaliteitsarrangement biedt alle mogelijkheden om vitaal in het leven te staan. Geniet van de prachtige natuur die de Weerribben te bieden heeft en voel je weer helder en vol energie!

  1. De Imme
  2. 190,00 per persoon
 2. Belterwijde kano arrangement

  Belterwijde kano arrangement

  Eéndaags kano arrangement voor jong & oud. Trek eropuit en ontdek de prachtige natuur te water van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

  1. Camping Kleine Belterwijde
  2. 22,50 per persoon
 3. 4-seizoenenarrangement

  4-seizoenenarrangement

  Het seizoensarrangement laat je kennis maken met de prachtige natuur van de Weerribben. Daarnaast kun je 's avonds genieten van de prachtige sterrenhemel!

  1. De Imme
  2. 95,00 per persoon
 4. 't Venetië van de Wieden arrangement

  't Venetië van de Wieden arrangement

  Voor de echte avonturier: ontdek het Venetië van de Wieden tijdens dit tweedaags arrangement. Ga te water en ontdek de meest mooie plekjes van Nationaal Park Weerribben-Wieden, voor jong & oud!

  1. Camping Kleine Belterwijde
  2. 149,00 per 2 personen
 5. Wieden-Weerribben kano arrangement

  Wieden-Weerribben kano arrangement

  2-Daags kano arrangement voor jong & oud. Houd je van natuur, kanovaren & avontuur? Dan is dit arrangement echt iets voor jou, ontdek de mooiste plekjes van Nationaal Park Weerribben-Wieden.

  1. Camping Kleine Belterwijde
  2. 49,50 per 2 personen
 6. Dubbel genieten arrangement

  Dubbel genieten arrangement

  Voor iedereen die dubbel wil genieten in de natuur! Met dit arrangement kun je dubbel genieten van de Weerribben, natuurgebied Rottig Meente & rivier de Scheene.

  1. B&B Nijelinde
  2. 110,00 per persoon
 7. Kano & pizza arrangement

  Kano & pizza arrangement

  Kanoën en pizza, wie wil dat nou niet? Met dit arrangement kan het! Ontdek het prachtige Giethoorn te water en sluit je dag af met een heerlijk Italiaans tintje.

  1. B&B Tulden Farmhouse
  2. 75,00 per persoon
 8. Kano & kookworkshop arrangement

  Kano & kookworkshop arrangement

  Klinkt kanoën en koken voor jou ook als een gouden combinatie? Dan is dit arrangement echt wat voor jou! Ontdek de mooiste plekjes in het gebied vanaf het water en geniet vervolgens van een culinaire maaltijd die je bereidt tijdens de kookworkshop.

  1. B&B Nijelinde
  2. 85,00 per persoon
 9. Kano-arrangement

  Kano-arrangement

  Geniet samen van de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden en ontdek het gebied op het water in een kano!

  1. Camping Kleine Belterwijde
 10. Kano & bed

  Kano & bed

  Koers een paar dagen onbekommerd door de wetlands van Nationaal Park Weerribben-Wieden en logeer onderweg bij de beste, speciaal geselecteerde B&B’s aan het water. Bagage- en kanovervoer worden geregeld, daar heb je geen omkijken naar.

  1. 13 locaties
 11. Kanokamperen

  Kanokamperen

  Liever into the wild? Ga dan voor het gevoel van ultieme vrijheid. Kanokamperen is kanoën én kamperen, dus een optimale natuurbeleving. Het staat synoniem met avontuur outdoor, overgoten met een sausje survival.