Geannuleerd: Voorjaarsbijeenkomst 2020

Geannuleerd: Voorjaarsbijeenkomst Weerribben-Wieden

In navolg van de genomen maatregelen omtrent het Corona virus moeten we de geplande voorjaarsbijeenkomst van 30 maart annuleren. Afhankelijk van de ontwikkelingen en uw behoeften plannen we later een nieuwe datum in.

Datum en tijd: 30 maart 20.00 uur, vanaf 19.45 uur inloop
Locatie: Elly’s Beach & Bistro, Veneweg 294, Wanneperveen

Met elkaar maken we van Weerribben-Wieden een regio die iedere Nederlander of wereldburger ooit bezocht moet hebben. Ieder draagt daar op zijn wijze met zijn bedrijf of activiteit aan bij. Het is goed van elkaar te weten wat we doen, wat er nieuw is en wat onze gasten in 2020 gezien of gedaan moeten hebben. Je bent daarom van harte welkom op de voorjaarsbijeenkomst.


Programma


19.45: Inloop

20.00: Start

Welkom en presentatie activiteiten marketingplan 2020 (door Jakob Ponstein, merkleider Weerribben-Wieden)

Presentatie van Evelyn Borgsteijn, directeur bestuurder MarketingOost Hoe maken we van Overijssel een aantrekkelijke en bewuste bestemming voor bezoekers, bewoners en ontwikkeling van talent? Evelyn legt uit hoe MarketingOost hier samen met haar partners invulling aan geeft.

Presentatie Bram Harmsma, wethouder gemeente Steenwijkerland Hoe zorgen we dat Weerribben-Wieden verder ontwikkelt als een aantrekkelijke en bewuste regio waar het goed leven is? Bram vertelt over de ontwikkelingen en plannen in Weerribben-Wieden.

20.45: 2 minuten van…

Heb je nieuws, een tip of wil je iets delen? Dan kan het podium 2 minuten voor jou zijn. Er is plek voor 6 presentaties.

20.45-22.00: Netwerkborrel en foldermarkt

Kom je ook? Meld je dan hieronder aan!

Fill out my online form.