De Gele Lis

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Wie vol gas wil genieten van de Weerribben start bij de Gele Lis per fluisterboot - kano - sloep - familieboot - of fiets. Pal naast Bezoekerscentrum de Weerribben starten met koffie / gebak - en na afloop de Weerribbensorbet!

Foto's & Video's

Vrij parkeren - horeca - fluisterboten - sloepen - familieboten - kano`s - fietsen - E bikes. De Gele Lis ligt direct aan de poort van De Weerribben in Ossenzijl - slechts 3 peddelslagen vanaf de kanoroutes.

Natuurrecreatiebedrijf De Gele Lis

Varen in de Weerribben? Ook dat doe je bij De Gele Lis. Ontdek de Weerribben! Huur een fluisterboot of kano bij Natuurrecreatiebedrijf de Gele Lis (gelegen naast het Buitencentrum van Staatsbosbeheer).

Wij verhuren kano's, kayak, fluisterboten en sloepen. Voor elk wat wils! Vooraf lekker koffie drinken met gebak, een lunch... en dan genieten van de Weerribben! Wilt u een fietstocht maken? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Na afloop de inwendige mens vertroetelen met een heerlijke schotel en na afloop de heerlijke Weerribben sorbet.

Contact

Adres
Hoogeweg, 27A, 27A
8376 EM Ossenzijl
Telefoon
0561477442 / 0622752210
Online
www.degelelis.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook