Recreatiecentrum De Kluft

Ervaar de Weerribben bij Recreatiecentrum De Kluft. Wij beschikken over een camping met jachthaven, hotel, restaurant, trekkershutten, Weerribbenlodges en een groepsaccommodatie.

Foto's & Video's

Ook bieden wij tal van mogelijkheden om Nationaal Park Weerribben-Wieden te verkennen. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van kano’s, fluisterboten, fietsen en prachtig nieuwe sloepen.

Weerribbenlodges

Sinds 2012 verhuren wij 10 Weerribbenlodges. 5 Vierpersoons met een oppervlakte van ca.42m² en 5 zespersoons van ca.52m² incl. overdekte veranda met daarvoor een groot terras van 36m². Een luxe manier om het campinggevoel te beleven. Door de overdekte veranda kunt u altijd genieten van het uitzicht op het water. Vanaf het terras kunt u zwemmen, vissen en kanöen. Gaat u op vakantie met een sloep? Tot 6 meter kunt u deze uitstekend bij de lodges aanleggen.

Hotel

Ons hotel ligt midden in Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Er zijn diverse mogelijkheden voor wandel-, fiets- en kanoroutes. De prachtige omgeving ademt rust en stilte uit in een gebied van absolute schoonheid en variëteit in flora en fauna.

Wij beschikken over 8 hotelkamers. Het zijn nette ingerichte kamers met douche en toilet. De kamers bevinden zich op de 1e etage, te bereiken middels een trap. Tevens is er op de kamer een televisie aanwezig en kunt u kosteloos gebruik maken van ons WiFi netwerk.

Op de begane grond vindt u het restaurant. Hier vindt iedere ochtend het ontbijt plaats. Het is in de vorm van een lopend buffet en bestaat uit o.a. vers gebakken broodjes, zoet en hartig beleg, koffie, thee en jus d'orange.

Uiteraard kunt u de kamers per nacht reserveren, maar hieronder vindt u meerdaagse arrangementen.

Overnachtingsarrangementen:

  • 3 nachten logies en ontbijt € 107,00*

  • 3 nachten halfpension € 176,00*

  • 4 nachten logies en ontbijt € 140,00*

  • 4 nachten halfpension € 235,00*

En een compleet arrangement om het prachtige gebied te verkennen.

3 daags hotelarrangement "Ontdek de Weerribben" à € 164,00*
Inclusief twee overnachtingen o.b.v. halfpension, één dag huur van een fluisterboot en één dag huur van fietsen.

*Tarief is per persoon op basis van 2 personen per kamer

*Exclusief € 1,40 p.p.p.n. toeristenbelasting / milieukosten

Precies op de grens van Overijssel en Friesland ligt op een unieke locatie in Nationaal Park Weerribben-Wieden jachthaven De Kluft. Het prachtige natuurgebied van Noordwest Overijssel is bij de recreatievaart zeer in trek. Vanuit onze jachthaven kunt u prachtige dag of meerdaagse boottochten maken. Een bezoek aan Giethoorn, Blokzijl, Lemmer en de Friese meren zijn slechts een aantal van de vele mogelijkheden. Het waterrijke gebied rond Ossenzijl biedt de recreant grote gevarieerdheid aan natuurschoon. In dit bijzondere gebied ligt uw thuishaven. Tevens verhuren wij kajaks, Canadese kano’s, fluisterboten en sloepen. Zo ontdekt u de Weeribben met typische bruggetjes en verveninghuisjes en waant u zich terug in de wereld van de vroegere turfstekers. In de Weerribben zijn 3 verschillende aangegeven kanoroutes. Met de sloep kunt u, vanaf ons recreatiecentrum, prachtige dagtochten maken door de hele Kop van Overijssel. De mogelijkheden zijn per uur, per dag, maar ook compleet verzorgd middels diverse arrangementen.

Contact

Adres
Hoogeweg 26
8376 EM Ossenzijl
Telefoon
0561-477370
Online
www.dekluft.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook