Recreatiecentrum De Kluft

Ervaar de Weerribben bij Recreatiecentrum De Kluft. Recreatiecentrum de Kluft beschikt over een camping gelegen aan het water, een jachthaven, hotel, restaurant, trekkershutten, Veenhuisjes, Tiny Houses, Weerribbenlodges en een groepsaccommodatie.

Foto's & Video's

Ook biedt de Kluft tal van mogelijkheden om Nationaal Park Weerribben-Wieden te verkennen. U kunt terecht voor de verhuur van kano’s, fluisterboten, fietsen en prachtige sloepen.

Kanoën

Precies op de grens van Overijssel en Friesland ligt op een unieke locatie in Nationaal Park Weerribben-Wieden jachthaven De Kluft. Het prachtige natuurgebied van Noordwest Overijssel is bij de recreatievaart zeer in trek. Vanuit onze jachthaven kunt u prachtige dag of meerdaagse boottochten maken. Een bezoek aan Giethoorn, Blokzijl, Lemmer en de Friese meren zijn slechts een aantal van de vele mogelijkheden. Het waterrijke gebied rond Ossenzijl biedt de recreant grote gevarieerdheid aan natuurschoon. In dit bijzondere gebied ligt uw thuishaven. Tevens verhuren wij kajaks, Canadese kano’s, fluisterboten en sloepen. Zo ontdekt u de Weeribben met typische bruggetjes en verveninghuisjes en waant u zich terug in de wereld van de vroegere turfstekers. In de Weerribben zijn 3 verschillende aangegeven kanoroutes. Met de sloep kunt u, vanaf ons recreatiecentrum, prachtige dagtochten maken door de hele Kop van Overijssel. De mogelijkheden zijn per uur, per dag, maar ook compleet verzorgd middels diverse arrangementen.

Contact

Adres
Hoogeweg 26
8376 EM Ossenzijl
Telefoon
0561-477370
Online
www.dekluft.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook