Eetcafé de Waterlelie

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Met een prachtig uitzicht over de Kleine Belterwijde, is café "De Waterlelie" in Belt-Schutsloot een zeer bijzonder horeca-etablissement en uniek in de kop van Overijssel. Op het zeer rustig gelegen terras,waar u geen hinder van verkeer zult ondervinden,is het bijzonder goed toeven.

's Zomers in het vaarseizoen's winters in het schaatsseizoen.

Een unieke accommodatie op een even idyllische locatie. Het café heeft de tand des tijd doorstaan. Vlotte bediening zal zich altijd om u bekommeren,en er voor zorgen dat u in de puntjes bediend wordt,en dit alles met no-nonsense. Gewoonweg uniek in de omgeving.

Bij ons kunt u terecht voor uw hap(je) en drankje. Wij zullen u ontvangen met Belterse vriendelijkheid.In onze café-accommodatie is ruimte voor 50 personen en kunt u zich tegoed doen aan een (h)eerlijk bord eten in een authentieke ambiance.

Op onze terrasaccommodatie is ruimte voor 100 personen. Hier kunnen wij voor grote groepen een barbecue organiseren. Ook voor personeelsfeesten of familiediner kunt u uitstekend bij ons terecht.

Contact

Adres
Belterweg 104
8066 PZ Belt-Schutsloot
Telefoon
038-3866574
Online
www.eetcafe-dewaterlelie.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook