Recreatiebedrijf Pieter Jongschaap

In het hart van Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt Kalenberg, de thuishaven van recreatie- en rondvaartbedrijf Jongschaap.

Foto's & Video's

In het hart van Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt Kalenberg, de thuishaven van recreatie- en rondvaartbedrijf Jongschaap.

De Vrijstate

Bij ’t Lokaal, het voormalige kerkje dat ligt aan de Kalenbergergracht, kunt u een heerlijk hapje en drankje nuttigen op het terras. Daarnaast is ’t Lokaal een gezellige en cultuurhistorische expositieruimte waar plaatselijke kunstenaars hun werk tentoonstellen. Het kerkje is ook bijzonder geschikt voor formele en feestelijke gelegenheden.

Een 'Dagje Weerribben-Wieden' laat een onvergetelijk indruk achter. U bent van harte welkom in het prachtige Kalenberg.

Bootverhuur

U kunt ook op eigen gelegenheid de Weerribben-Wieden verkennen. Wij verhuren elektrische fluisterboten en sloepen, kano's, fietsen en zelfs een vakantiewoning. Zo kunt u zelfstandig in groepsverband of individueel schitterende, aangegeven routes door het Nationale Park volgen.

Rondvaart

Voor groepen tot 85 personen is er de Vrijstate 2. Deze rondvaartboot is ideaal voor lange tochten door het natuurgebied, en heeft een royaal zonnedek en een ruime salon met bar en toiletten. Omdat elk gezelschap anders is, verzorgen wij uw rondvaart zoals u dat wenst. Van een kopje koffie met koek tot een uitgebreid buffet. Voor groepen tot 40 personen kunt u geruisloos rondvaren met de elektrisch aangedreven, duurzame rondvaartboot De Andante.

Contact

Adres
Kalenbergerpad 4
8377 HL Kalenberg
Telefoon
0561-477527
Online
www.pieterjongschaap.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook