Holweg Mode- en pasvormschoenen - Orthopedische schoentechniek

Bij Holweg verkopen wij confectieschoenen met uitneembaar voetbed in veel lengte- en breedtematen én maken wij o.a. op maat gemaakte orthopedische schoenen en steunzolen. Met onze afdeling orthopedie vervullen we een regiofunctie. Zo is er voor iedere voet een passende schoen. Graag tot ziens!

Voor de meeste mensen is het een normale zaak om in een schoenenwinkel een paar schoenen te kopen die u mooi vindt en waar u zo op weg loopt. Voor sommige mensen is dit echter niet zo vanzelfsprekend. Bij ernstige voetproblemen als gevolg van reuma of diabetes, maar ook bij andere afwijkingen zoals plat- of holvoeten, hamer- of klauwtenen, kan het zijn dat u niet meer op confectieschoenen kunt lopen.

Afhankelijk van de indicatie die uw behandelend arts aangeeft, kunt u bij ons terecht voor steunzolen, aanpassingen aan uw confectieschoenen, allergeenvrije schoenen, verbandschoenen, semi-orthopedische schoenen of orthopedische schoenen. Wij zijn voor alle zorgverzekeraars contractleverancier.

Voor nagenoeg ieder voetprobleem is wel een oplossing of verbetering denkbaar; dat wil zeggen: schoenen die u het lopen makkelijker maken!

Wij houden wekelijks spreekuur (op afspraak) in Vollenhove, Emmeloord, Meppel, Steenwijk en Burgum. Als u niet de mogelijkheid heeft om zelf naar het spreekuur te komen, kunnen wij u in overleg ook thuis bezoeken.

Naast de afdeling orthopedie hebben wij een winkel in confectieschoenen. Wij verkopen alleen de beste merken, die naast schoenen met uitneembaar voetbed ook veel lengte- én breedtematen aanbieden. Zo is er voor bijna iedere voet een passende schoen beschikbaar.

Graag tot ziens in onze winkel of tijdens een van onze spreekuren!

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag gesloten & -

Afdeling orthopedie open: maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur
Winkel open: woensdag t/m vrijdag van 09.30 - 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 - 12.30 uur.


Contact

Adres
Kerkstraat, 87
8325BJ Vollenhove
Telefoon
0527-241234
Online
www.holwegschoenen.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook