Restaurant en bootverhuur De Grachthof

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Unieke locatie aan de gracht,voor koffie,lunch,barbecues,zonnig terras,rondvaarten,bootverhuur,arrangementen, diner en veel meer.

Foto's & Video's

Restaurant De Grachthof is een prachtig, nieuw restaurant, met een mooi, groot en sfeervol terras gelegen aan de dorpsgracht van Giethoorn. Restaurant De Grachthof heeft u veel te bieden. Naast onze dagkaart en à la carte kaart, kunt u in ons stijlvol ingerichte restaurant ook terecht voor barbecues, buffetten, brunches en diverse keuzemenu’s. Daarnaast kunt u bij Restaurant de Grachthof ook Giethoorn vanaf het water bekijken. We hebben veel electroboten, punters en kano’s, gelegen direct bij het Restaurant. Zo kunt u mooi de Gieterse grachten bewonderen en het natuurgebied “de Wieden”. Daarnaast kunt u een rondvaart in Giethoorn boeken, met een van onze overdekte rondvaartboten. Waarbij u het “Venetië van het Noorden” te zien krijgt, met tekst en uitleg van een ervaren schipper.

Contact

Adres
Binnenpad 54
8355 BT Giethoorn
Telefoon
0521-361270
Online
www.grachthof.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook