Prinsmauritshuis Blokzijl

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Prins Mauritshuis, voormalig een weeshuis tot 1928, is een in 1998 geopend modern Grand Café gevestigd in historische panden op een prachtige locatie aan de havenkolk, in 2019 compleet gerenoveerd en uitgebreid met een schitterende serre direct aan de haven.

Foto's & Video's

Het Prins Mauritshuis is een gezellig trefpunt voor alle bezoekers én culinair tafelen in een huiselijke ambiance. Wij bieden alles aan onder één dak! Chef Seb Smit en zijn team is verantwoordelijk voor culinaire, herkenbare 'grand café gerechten' maar dan op top niveau!

De verwarmde terrassen met fraai uitzicht op de haven lenen zich bij uitstek voor uw rustpauze tijdens fiets-, wandel- of vaartocht! Tevens is dit één van de mooiste plekjes in ons gebied om uw lunch of diner te gebruiken.

Contact

Adres
Brouwerstraat 2
8356 DV Blokzijl
Telefoon
0527-291468
Online
www.prinsmauritshuis.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook