Recreatiecentrum De Kluft

Ervaar de Weerribben bij Recreatiecentrum De Kluft. Recreatiecentrum de Kluft beschikt over een camping gelegen aan het water, een jachthaven, hotel, restaurant, trekkershutten, Veenhuisjes, Tiny Houses, Weerribbenlodges en een groepsaccommodatie.

Foto's & Video's

Ook biedt de Kluft tal van mogelijkheden om Nationaal Park Weerribben-Wieden te verkennen. U kunt terecht voor de verhuur van kano’s, fluisterboten, fietsen en prachtige sloepen

Restaurant de Kluft

‘Gewoon genieten’ dat zijn bij ons de toverwoorden. Genieten van een kopje koffie, een heerlijke lunch, een mooi diner, een drankje op het terras en natuurlijk van elkaar.

Ons restaurant is ingericht met touch uit de natuur. Hoe kan het ook anders? Als je restaurant gelegen is in een van de mooiste gebieden die Nederland rijk is. Schilderijen gebaseerd op Nationaal Park Weerribben – Wieden, uitzicht op het natuurpad en op het recreatiecentrum. Eten, beleving en natuur komen op deze manier prachtig samen.

Op een mooie zomerse avond is het heerlijk vertoeven op het ruime terras.

Ons restaurant is ook uitermate geschikt voor bruiloften, recepties en personeelsfeesten.

Met de mooie gerechten, goede wijnen en vriendelijke bediening zorgen wij ervoor dat u ten alle tijde rustig kunt genieten.

Voel je welkom!

Contact

Adres
Hoogeweg 26
8376 EM Ossenzijl
Telefoon
0561-477370
Online
www.dekluft.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook