Smit’s Paviljoen

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Welkom op Smit’s Paviljoen in Giethoorn! Hét Waterrestaurant van Nederland.Dankzij de unieke ligging kunt u vanaf ons terras genieten van het schitterende uitzicht over het meer en Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Foto's & Video's

Smit’s Paviljoen is zowel lopend als varend te bereiken en daardoor de ideale locatie voor een dagje op en om het water. Parkeren kan op 250 meter bij Restaurant ’t Vonder (Binnenpad 14).

  • Boothuur.
  • Eten en drinken.
  • Originele activiteiten.
  • Arrangementen van 2-200 pers.

Oooh kom er eens varen en eten in Giethoorn

Beleef de gezellige sfeer van schilderachtig Giethoorn met z’n bruggetjes en waterwegen.

Programma: 14:00 Wij verwelkomen u met twee kopjes koffie en een punt appeltaart met verse slagroom. 15:00 U stapt in de bootjes voor een puzzeltocht van 1,5 uur. Laat u door de andere teams niet in de boot nemen: het gaat om de antwoorden op de vragen, niet om de snelheid! Als alternatief bieden wij een vaartocht per overdekte rondvaartboot waarbij de schipper onderweg allerlei wetenswaardigheden over het dorp en de omgeving vertelt. 16:30 Vrije tijd waarin u op eigen gelegenheid Giethoorn kunt verkennen. Bovendien beschikken wij over kano’s, zeilpunters en waterfietsen. Natuurlijk serveren wij u graag een hapje en een drankje op het voor u gereserveerd gedeelte van ons panorama-terras. 18:00 Het vuur onder de barbecue gaat aan! Ongedwongen genieten van het gezelschap en het uitzicht terwijl u een lekker stukje vlees, vis of gevogelte laat sudderen op de hete roosters. Natuurlijk staan er ook diverse salades, frites, brood met kruidenboter en verschillende sausen voor u paraat. Onze barbecues zijn zowel op het terras als binnen beschikbaar.

€ 37,50 per persoon. Minimaal 10 en maximaal 200 personen.

Inclusief: - Twee kopjes koffie en appelgebak met verse slagroom. - Boothuur en prijsuitreiking. - Barbecue

Aanvullingen:
- Lunch i.p.v. barbecue (programma start om 10:00 uur) € 22,50 p.p. - Lunch i.p.v. koffie met gebak (programma start om 12:30 uur). € 45,00 p.p. - Warm buffet i.p.v. barbecue € 33,50 p.p. - Uitgebreid warm en koud buffet i.p.v barbecue € 45,00 p.p. - Koffie, varen, lunch, vrije tijd, barbecue € 50,00 p.p. - Extra activiteit of workshop. vanaf € 5,00 p.p. - Drankarrangement van 16:30 uur tot 19:30 uur (bier,wijn, fris) € 14,50 p.p. - Koffie met bonbon of coupe ijs met saus en slagroom € 2,50 p.p. - Dessertbuffet € 9,50 p.p.

Contact

Adres
Binnenpad 29a
8355 BR Giethoorn
Telefoon
0521-361215
Online
www.smitspaviljoen.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook