C.R. 't Vonder

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs, horeca en sportwedstrijden worden gesloten. De maatregelen gelden voorlopig tot en met 6 april 2020. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bezoeken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Welkom in Giethoorn! Ons team voorziet u met plezier van een kopje koffie, lekkere lunch, hapje en drankje of een heerlijke diner van

Foto's & Video's

Welkom in Giethoorn! Ons team voorziet u met plezier van een kopje koffie, lekkere lunch, hapje en drankje of een heerlijke diner van onze uitgebreide kaart. Vanaf het terras, maar ook vanuit ons sfeervolle restaurant en onze mooie serre heeft u uitstekend zicht op de dorpsgracht van Giethoorn.

Wij hebben een eigen parkeerplaats naast de deur (Binnenpad 14). Hiervandaan liggen alle bezienswaardigheden van Giethoorn op loopafstand. Bij ’t Vonder reserveren is gratis parkeren!

Heeft u zin in iets lekkers of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor een gezellig familiefeest, boeiend bedrijfsuitje of romantische bruiloft? Onze serre is af te sluiten van het restaurant en daardoor uitermate geschikt voor een productieve vergadering, originele workshop of gezellige barbecue met de hele groep. Maak gebruik van onze ervaring bij het organiseren van een dagje Giethoorn en neem contact met ons op voor een (vrijblijvende) offerte op maat, wij denken graag met u mee!

Tot ziens bij Restaurant ’t Vonder!

--> Oooh kom er eens varen arrangement Gezellig dagje Giethoorn <--

Beleef de gezellige sfeer van schilderachtig Giethoorn met z’n bruggetjes en waterwegen.

Programma: 10:00 Wij verwelkomen u met twee kopjes koffie en een punt appeltaart met verse slagroom. 11:00 U stapt aan boord van een fluisterboot en gaat tijdens een vaartocht van twee uur Giethoorn en het wonderschone natuurgebied vanaf het water ervaren. Vooraf krijgt u een aantal eenvoudige instructies en een uitgebreide routekaart. Een vaarbewijs is niet nodig. 13:00 Weer op de vaste wal gaat u op ons panorama-terras genieten van het uitzicht en smullen van een van de belegde broodjes van onze lunchkaart. 14:30 Vervolgens stapt op de fiets voor een fietstocht van 20 kilometer. U komt voornamelijk langs wegen waar u met de auto niet of nauwelijks kunt komen en beleeft zo optimaal de rust en ruimte van de unieke omgeving. Halverwege de tocht is er mogelijkheid voor een pauze bij café De Otterskooi in Dwarsgracht. 17:30 Bij terugkomst is er tijd om op eigen gelegenheid Giethoorn te verkennen, een museum te bezoeken of genieten van een drankje op een van de gezellige terrasjes. 18:00 Voor het sluitstuk van de dag neemt u plaats aan de voor u gereserveerde tafel voor een uitgebreid drie-gangen keuzediner. Als voorgerecht heeft u keuze uit drie heerlijke soepen. Voor het smaakvolle hoofdgerecht kiest u uit zalm, mixed grill of een vegetarisch gerecht. Ben & Jerry zorgen voor een lekker dessert. Op Smit’s Paviljoen heeft u uitzicht over het meer en het natuurgebied. Bij restaurant ’t Vonder kijkt u uit over de gezellige dorpsgracht.

€ 54,50 per persoon. Minimaal 2 en maximaal 75 personen.

Inclusief: - Twee kopjes koffie en appelgebak met verse slagroom. - Boothuur - Lunch - Fietshuur - 3-gangen keuzediner (3 soepen, 3 hoofdgerechten, 4 desserts)

Aanvullend: - Ook op zon- en feestdagen. - Elektrische fietsen mogelijk in overleg. - Dieetwensen en allergieën graag vooraf aangeven.

Contact

Adres
Binnenpad 14
8355 BP Giethoorn
Telefoon
0521-361244
Online
www.tvonder.nl
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook