Het Rietershuijs

Hotel Café Restaurant “Het Rietershuijs” vindt u in het alleraardigste plaatsje Kalenberg. Dit is gelegen in het hart van het Nationaal Park de Weerribben, dat enige jaren geleden is uitgeroepen tot mooiste natuurgebied van Nederland. Een bezoek aan de Weerribben zal u er zeker van overtuigen dat deze titel terecht werd toegekend.

Foto's & Video's

Hotel Café Restaurant “Het Rietershuijs” is met zijn fraaie ligging aan de oostzijde van de Kalenbergergracht een ideaal punt om uw dagje Weerribben te beginnen, of een rustpunt tijdens uw wandel-, fiets-, of vaartocht. Natuurlijk biedt ons prima restaurant ook de mogelijkheid uw dagje Weerribben af te sluiten met een heerlijk diner. En… niet alleen u, maar ook uw trouwe viervoeter is bij ons van harte welkom!

Wilt u meerdere dagen genieten van de schitterende natuur van de Weerribben, of van de interessante oude stadjes in de omgeving, dan heeft Hotel “Het Rietershuijs” vijf onlangs geheel gerenoveerde luxe 2-persoons kamers ter beschikking. Verder heeft het hotel ook een prachtige eetzaal, een heerlijk terras aan eigen haven en de Kalenbergergracht.

Om u in de gelegenheid te stellen nog meer van uw verblijf in de Weerribben te genieten hebben wij fietsen (ook met elektrische trapondersteuning) in de verhuur. Door de ligging van “Het Rietershuijs”, vlakbij de fietsersbrug over de Kalenbergergracht, kunt u uw fietsroute aan beide zijden van het water beginnen! Wilt u de indrukwekkende natuur vanaf het water bekijken, dan verhuren wij u graag een luxe elektrische sloep. Vanuit de eigen haven van Hotel Café Restaurant “Het Rietershuijs” vaart u zó de Kalenbergergracht op.

Wist u ook dat “Het Rietershuijs” een prachtige trouwlocatie kan zijn.

Prachtige Drie-sterrenaccomodatie in hartje Weerribben.

Hotel en restaurant. Eten, lekker slapen en met een goed ontbijt een mooie dag de Weerribben in. Per fiets of met een van onze comfortabele fluister sloepen met kussens(!) de natuur ontdekken.

Vanaf heden hebben wij ook een trekkershut deze is kleiner dan onze andere kamers, ideaal als u op doortocht bent!

De badkamer met ruime douchecabine.

Luxe bedden voor een fijne nachtrust.

Bezoek onze website voor meer informatie linktekst...

Uit eten in hartje Weerribben

Ons restaurant is gelegen in het mooiste natuurpark van Nederland, waar u na een lekkere middag op het water of op de fiets tot rust kunt komen en genieten van iets lekkers bij de borrel. Maar ook voor ontbijt, lunch of diner met gevarieerde gerechten bent u bij het Rietershuijs in Kalenberg op de juiste plek. Met een mooi terras aan de Kalenbergergracht is het goed vertoeven.

Tot ziens bij het Rietershuijs!

Openingstijden

maandag 10:00 - 22:00
dinsdag 10:00 - 22:00
woensdag 10:00 - 22:00
donderdag 10:00 - 22:00
vrijdag 10:00 - 22:00
zaterdag 10:00 - 22:00
zondag 10:00 - 22:00

Keuken geopend tot 20:30.


Contact

Adres
Kalenbergerpad 7
8377 HL Kalenberg
Telefoon
0561-474440
Online
www.hetrietershuijs.nl/
E-mail

Tip je vrienden

twitter facebook