Musical Fantasieè

Grappig, meeslepend en voor het hele gezin! Ga je mee op avontuur? Een fantasierijke en muzikale voorstelling voor het hele gezin!

Daan is morgen jarig. Hij kijkt naar de klok die twaalf uur slaat en sluit zijn ogen. 'Ik wil avontuur' fluistert hij zacht.

Wanneer Daan wakker wordt, weet hij niet waar hij is. Hij ziet Floortje, zijn zus, maar zij herkent hèm niet. De vrienden van Floortje komen Daan ook erg bekend voor. Daan reist samen met zijn nieuwe vrienden door Fantasieè op zoek naar de weg naar huis. Terwijl hij uit de handen van de slechte Harafna probeert te blijven, leert Daan de waarde van vriendschap, vertrouwen en loyaliteit.

(musical, geschikt vanaf 6 jaar)


Stichting Featherhair Creations is een plek om te groeien, te creëren en te leren. Passie, talent en werkhouding is wat telt!

Featherhair Creations wil niets liever dan jong talent een podium bieden. Wij streven ernaar om samen met een team van jonge en getalenteerde jongeren eigen producties te schrijven en te produceren. Featherhair Creations is uniek in haar branche door de sterke invloed van jonge mensen en het ontbreken van inschrijf- en participatiegeld. Wij eisen niet dat je jaren ervaring hebt of een bepaalde opleiding hebt gedaan. Wij vinden dat jong talent een eerlijke kans verdient om trots haar eigen verhaal te vertellen in samenwerking met een hecht team. Featherhair Creations heeft als doel hoogwaardige professionele producties te maken. Daarnaast hebben wij ook een educatieve waarde. We zijn op zoek naar gemotiveerde getalenteerde jonge mensen!

www.featherhaircreations.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 17,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 21,50 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk
Telefoon
0521-514004
E-mail
Website
www.demeenthe.nl/

Tip je vrienden

twitter facebook