Kamerata Zuid

Grijs Gedraaid is genieten voor alle generaties! Deze voorstelling verbindt jong én oud door middel van muziek, beweging en creatie. Het is de perfecte gelegenheid om je (groot)ouders, buurman of tante te trakteren op een unieke ervaring samen met jou. Wie neem jij binnenkort mee naar het theater om samen onvergetelijke herinneringen te maken? De middag wordt geopend met muziek van Marcel Veenendaal, zanger van DI-RECT, onder begeleiding van het strijkorkest Kamerata Zuid. Eigen nummers worden afgewisseld met klassieke stukken en oudhollandse liedjes. Meezingen mag! Daarna kom je in beweging vanuit je luie theaterstoel onder begeleiding van choreograaf Andrew Greenwood. Met zijn bewegingsprogramma zet hij de deur open voor onderling contact tussen jong en oud. Het einde van de voorstelling bestaat uit een verassende creatieve activiteit: welke muziek heb jij vroeger grijs gedraaid? Neem je date mee voor een toffe middag vol muziek, dans en creatie. Kom naar Grijs Gedraaid en beleef het samen!

Grijs Gedraaid is genieten voor alle generaties! Deze voorstelling verbindt jong én oud door middel van muziek, beweging en creatie. Het is de perfecte gelegenheid om je (groot)ouders, buurman of tante te trakteren op een unieke ervaring samen met jou. Wie neem jij binnenkort mee naar het theater om samen onvergetelijke herinneringen te maken?

De middag wordt geopend met muziek van _Marcel Veenendaal, zanger van DI-RECT, _onder begeleiding van het strijkorkest Kamerata Zuid. Eigen nummers worden afgewisseld met klassieke stukken en oudhollandse liedjes. Meezingen mag! Daarna kom je in beweging vanuit je luie theaterstoel onder begeleiding van choreograaf Andrew Greenwood. Met zijn bewegingsprogramma zet hij de deur open voor onderling contact tussen jong en oud. Het einde van de voorstelling bestaat uit een verassende creatieve activiteit: welke muziek heb jij vroeger grijs gedraaid? Neem je date mee voor een toffe middag vol muziek, dans en creatie. Kom naar Grijs Gedraaid en beleef het samen!

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook