Hendrik Groen

Hendrik Groen is terug! Voor de laatste keer komt de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het theater. Hendrik moet constateren dat hij steeds vergeetachtiger wordt. Hij besluit in deze ontroerende komedie opnieuw een dagboek bij te houden om grip te houden op het leven. Dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten. De cast bestaat, net als de vorige Hendrik Groen-voorstellingen, uit jonge acteurs – met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt; “In iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit.” Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: De zalen bij Pogingen iets van het leven te maken en Zolang er leven is, zaten avond aan avond vol. Over het boek Opgewekt naar de eindstreep schreef de pers: ‘Overtuigend en ontroerend.’ NRC Handelsblad 'Vol humor en tragiek.' Algemeen Dagblad Theaters Regio Zwolle Kun je deze datum in Steenwijk niet? De voorstelling is ook te zien bij andere theaters in de regio:17 februari - De Voorveghter (Hardenberg)25 februari - De Tamboer (Hoogeveen)9 maart - De Meerpaal (Dronten)25 maart - Zwolse theaters (Zwolle) (c) Victor Meijer, Raymond van Olphen

Hendrik Groen is terug! Voor de laatste keer komt de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het theater. Hendrik moet constateren dat hij steeds vergeetachtiger wordt. Hij besluit in deze ontroerende komedie opnieuw een dagboek bij te houden om grip te houden op het leven. Dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten.

De cast bestaat, net als de vorige Hendrik Groen-voorstellingen, uit jonge acteurs – met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt; “In iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit.”

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden. Ook in het theater is het succes ongekend: De zalen bij Pogingen iets van het leven te maken en Zolang er leven is, zaten avond aan avond vol.

Over het boek Opgewekt naar de eindstreep schreef de pers:

‘Overtuigend en ontroerend.’ NRC Handelsblad

'Vol humor en tragiek.' Algemeen Dagblad

Theaters Regio Zwolle
Kun je deze datum in Steenwijk niet? De voorstelling is ook te zien bij andere theaters in de regio:
17 februari - De Voorveghter (Hardenberg)
25 februari - De Tamboer (Hoogeveen)
9 maart - De Meerpaal (Dronten)
25 maart - Zwolse theaters (Zwolle)

(c) Victor Meijer, Raymond van Olphen

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook