DROOM XL

Er bestaat geen plek ter wereld waar geen sprookjes worden verteld. Het is moeilijk te bedenken hoe deze zijn ontstaan. Men wil ze graag toeschrijven aan fantasierijke verhalenvertellers maar de oorsprong ligt vaak in de boodschap van het sprookje. Het is dan ook geen toeval dat een sprookje een beeld en moraal van die tijd  schetst.  Maar hoe zou het gaan met de hoofdpersonen uit die bekende sprookjes in het leven van vandaag de dag.  DROOMXL gaat de vloer op met scenes uit bekende sprookjes en voorziet ze van een fruitige twist en een hedendaags sausje.

Er bestaat geen plek ter wereld waar geen sprookjes worden verteld. Het is moeilijk te bedenken hoe deze zijn ontstaan. Men wil ze graag toeschrijven aan fantasierijke verhalenvertellers maar de oorsprong ligt vaak in de boodschap van het sprookje.
Het is dan ook geen toeval dat een sprookje een beeld en moraal van die tijd  schetst.
 Maar hoe zou het gaan met de hoofdpersonen uit die bekende sprookjes in het leven van vandaag de dag.  DROOMXL gaat de vloer op met scenes uit bekende sprookjes en voorziet ze van een fruitige twist en een hedendaags sausje.

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook