Venice

“Live in het park” start dit jaar spectaculair want de Amerikaanse band VENICE komt 4 juni naar Park Rams Woerthe voor een optreden dat deel uit maakt van 7 Open Air concerten in Nederland. Dat de band Steenwijk nu aandoet, danken wij aan het feit dat het eerste theaterconcert van de Band uit Californië ook in Steenwijk plaatsvond. De Hardenbergse ondernemer Herman Potgieter huurde in 2001 De Meenthe af voor “iets heel bijzonders”, aldus zijn opvallende quote toen. De band Venice bestaat uit twee stes broers, Michael en Mark Lennon en Kipp en Pat Lennon die zijn getogen in Venice Beach California. Sinds de jaren 80 treden ze samen op en hebben, beïnvloed door onder meer Crosby, Stills & Nash en The Eagels, een eigen folk/rock/soul sound ontwikkeld. Hun handelsmerk zijn hun fenomenale vierstemmig zangpartijen. Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast Harmonies en David Crosby zelf noemt het de beste vocal groep van Amerika. Met ‘The Family Tree’ heeft de band een nummer dat vast in de Top 2000 staat en door veel te toeren in Nederland is er een grote Nederlandse fanbase ontstaan. Een zondagmiddag in het Park past uitstekend bij het repertoire van de Amerikaanse band. Het concert in Park Rams Woerthe is een ‘full electric band’ concert en na afloop is er een Meet en Greet met de band. Voor Park Rams Woerthe is het de eerste internationale act ooit die gepresenteerd wordt. Het concert is een productie van Double Vee Concerts en M.O.L. producties (Meenthe Op Locatie).

“Live in het park” start dit jaar spectaculair want de Amerikaanse band VENICE komt 4 juni naar Park Rams Woerthe voor een optreden dat deel uit maakt van 7 Open Air concerten in Nederland.

Dat de band Steenwijk nu aandoet, danken wij aan het feit dat het eerste theaterconcert van de Band uit Californië ook in Steenwijk plaatsvond. De Hardenbergse ondernemer Herman Potgieter huurde in 2001 De Meenthe af voor “iets heel bijzonders”, aldus zijn opvallende quote toen.

De band Venice bestaat uit twee stes broers, Michael en Mark Lennon en Kipp en Pat Lennon die zijn getogen in Venice Beach California. Sinds de jaren 80 treden ze samen op en hebben, beïnvloed door onder meer Crosby, Stills & Nash en The Eagels, een eigen folk/rock/soul sound ontwikkeld. Hun handelsmerk zijn hun fenomenale vierstemmig zangpartijen. Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast Harmonies en David Crosby zelf noemt het de beste vocal groep van Amerika.

Met ‘The Family Tree’ heeft de band een nummer dat vast in de Top 2000 staat en door veel te toeren in Nederland is er een grote Nederlandse fanbase ontstaan. Een zondagmiddag in het Park past uitstekend bij het repertoire van de Amerikaanse band.

Het concert in Park Rams Woerthe is een ‘full electric band’ concert en na afloop is er een Meet en Greet met de band. Voor Park Rams Woerthe is het de eerste internationale act ooit die gepresenteerd wordt. Het concert is een productie van Double Vee Concerts en M.O.L. producties (Meenthe Op Locatie).

Wanneer

Locatie

Park Rams Woerthe

Tip je vrienden

twitter facebook