Blokzijl Klassiek met het Nederlands Jeugd Strijkorkest

De leden van het Nederlands Jeugd Strijkorkest komen uit het hele land. Het is een orkest met zeer getalenteerde strijkers tussen 12 en 21 jaar. De meeste van hen zijn leerlingen van jong talent, klassen of vooropleidingen van de Nederlandse conservatoria.

Blokzijl Klassiek organiseert zes keer per jaar een concert in de Grote Kerk van Blokzijl. De in de 17de eeuw gebouwde Grote Kerk van Blokzijl, heeft een uitmuntende akoestiek en een prachtige architectuur.

De leden van het Nederlands Jeugd Strijkorkest komen uit het hele land. Het is een orkest met zeer getalenteerde strijkers tussen 12 en 21 jaar. De meeste van hen zijn leerlingen van jong talent, klassen of vooropleidingen van de Nederlandse conservatoria. Het orkest wordt geroemd om zijn grote muzikale en technische kwaliteiten, de tomeloze energie en het aanstekelijke enthousiasme. Het orkest staat onder leiding van dirigent en violist Carel den Hertog, die zijn studie cum laude afsloot. Zij zullen werken spelen van Haydn, Britten en Pärt

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 25,00 Entreeprijs

Kaartverkoop en verkoop van abonnementen (6 concerten in 2023/24 voor € 125) zie www.blokzijlklassiek.nl

Locatie

Grote Kerk Blokzijl

Adres
Brouwerstraat 11, 8356DV Blokzijl
Website
www.blokzijlklassiek.nl/

Tip je vrienden

twitter facebook