Prinses op de erwt 3+

In de serie 'Sprookjes op zondag' Prins Alexander Ludovik Stoffel van Stavernijen komt er niet langer onderuit: hij moet trouwen. Natuurlijk wel met een echte prinses, zo een met een tere en gevoelige huid.   Met zijn paard Hendrik reist hij de hele wereld over om haar te zoeken. Maar hij vindt haar niet. Dan, op een stormachtige nacht, staat ze ineens voor zijn poort. Een prinses! Hoe komt hij er nu achter of ze een tere en gevoelige huid heeft?  Een wervelende voorstelling vol humor en verrassende wendingen. Leuk voor jong en oud!  leeftijd: 3 t/m 10 jaar  duur: 40 minuten  door: Het Kleine Theater

In de serie 'Sprookjes op zondag'

Prins Alexander Ludovik Stoffel van Stavernijen komt er niet langer onderuit: hij moet trouwen. Natuurlijk wel met een echte prinses, zo een met een tere en gevoelige huid.  

Met zijn paard Hendrik reist hij de hele wereld over om haar te zoeken. Maar hij vindt haar niet. Dan, op een stormachtige nacht, staat ze ineens voor zijn poort. Een prinses! Hoe komt hij er nu achter of ze een tere en gevoelige huid heeft? 

Een wervelende voorstelling vol humor en verrassende wendingen. Leuk voor jong en oud! 

leeftijd: 3 t/m 10 jaar 
duur: 40 minuten 
door: Het Kleine Theater

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook