Zwerftocht door De Wieden

Zwerf mee door De Wieden. Laat je verrassen! De schipper neemt je mee, om je het mooiste van De Wieden te laten zien. Kom genieten van de water- en moerasvogels en de rijkdom aan planten en insecten.

Zwerf mee door De Wieden. Laat je verrassen! De schipper neemt je mee, om je het mooiste van De Wieden te laten zien. Kom genieten van de water- en moerasvogels en de rijkdom aan planten en insecten. .

De schipper gidst je langs prachtige stukken van het waterrijke natuur- en cultuurlandschap van De Wieden. Met de open excursieboot ervaar je de weidsheid en de kronkelende sloten van De Wieden op zijn best. Dichterbij de bijzondere waterrijke natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden kun je niet komen. Met de open excursieboot zwerf je heerlijk drie uur door het bewaard gebleven landschap. De schipper kent het gebied op zijn/haar duimpje en laat je de mooiste plekjes zien. 

Extra informatie De vaartocht duurt drie uur. Graag een kwartier voor aanvang van de vaartocht melden aan de balie van het bezoekerscentrum.  Leeftijd vanaf 6 jaar.   Open boot, denk aan warme en/of regenkleding en een paraplu. Neem bij warm, zonnig weer voldoende drinken, een petje en zonnebrandmiddel mee. Tip: neem zelf een verrekijker mee! Honden kunnen NIET mee aan boord van de excursieboot. Bij regen gaat de excursie gewoon door.

Annuleren

Vermeld bij boeking je mobiele nummer, zodat Natuurmonumenten je kan bereiken bij annulering vanwege te harde wind of onweer of tropische temperaturen. Regen is geen reden om de excursie te annuleren.

 

Wanneer

  • -

Locatie

Bezoekerscentrum De Wieden

Adres
Beulakerpad 1, 8326 AH Sint Jansklooster

Tip je vrienden

twitter facebook