WinterDroom, een magisch decemberuitje!

Bezoek de magische ‘Winterdroom’ in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en laat jouw winterse dromen tot leven komen!

Beleef van 8 t/m 31 december 2023 alles wat jouw kersthart maar wensen kan tijdens de magische ‘WinterDroom’ in de Orchideeën Hoeve. Traditiegetrouw wordt het indoor junglepark in december omgetoverd tot een unieke kerstwereld vol twinkelende lampjes en sfeervolle activiteiten zoals de gezellige Winterfair, swingende livemuziek en de sprookjesachtige kaarsjesavonden.

Overdekte kerstbeleving Laat je betoveren door de magische route door het junglepark en bewonder hoe bijzondere dieren zoals flamingo’s, vlinders en papegaaitjes de kerstdecors sprookjesachtig inkleuren. Highlights die je zeker niet mag missen zijn de sprookjesachtige ‘Zwevende’ Bloementuin, de prachtig verlichte junglewerelden en natuurlijk de gezellige Winterfair. Van 8 t/m 23 december 2023 vind je middenin de jungle dertig gezellige kraampjes gevuld met lokale lekkernijen en mooie decembercadeaus die het kerstgevoel helemaal compleet maken!

Let op: de Winterfair is onderdeel van het junglepark en is alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs.

Sprookjesachtige kaarsjesavonden Wil je jouw kerstuitje spectaculair afsluiten? Bezoek dan een van de sprookjesachtige kaarsjesavonden op vr. 8 t/m zo. 10, di. 12 t/m zo. 17, vr. 22, za. 23 en wo. 27 t/m za. 30 december 2023. Op deze avonden steken de kerstelfjes om 16:30 uur duizenden echte kaarsen aan en transformeert het junglepark in een adembenemend lichtspektakel dat nergens anders is te ervaren. Het gehele park is op deze speciale avondopeningen geopend tot 21:30 uur.

Junglepark de Orchideeën Hoeve beperkt het aantal bezoekers per dag en starttijd en daarom is het noodzakelijk om jouw bezoek vooraf te reserveren via www.winterdroom.nl.

Wanneer

  • 8 dec - 31 dec 2023
    • dagelijks | - uur

Prijzen

Dag- of avondticket:
Volwassenen: € 17,50
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 11,-
Kinderen t/m 2 jaar gratis

Wil je zowel overdag als ’s avonds het park bezoeken? Dan kun je kiezen voor een combinatieticket.
Volwassenen: € 19,50
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 13,-
Kinderen t/m 2 jaar: gratis

Locatie

De Orchideeën Hoeve

Adres
Oosterringweg 34, 8315PV Luttelgeest
Telefoon
0527 - 20 28 75
E-mail
Website
www.orchideeenhoeve.nl/

Tip je vrienden

twitter facebook