Gratis lezing: kijken met je oren

Dé vleermuis bestaat niet. Want we hebben maar liefst 18 verschillende soorten vleermuizen in Nederland. Elke soort heeft zijn eigen unieke leefwijze. Stichting Duurzaam Steenwijkerland organiseert woensdag 22 november een gratis lezing over dit bijzondere zoogdier. Johann Prescher is ecoloog bij de Gemeente Steenwijkerland en vertelt je deze avond alles over vleermuizen.

Kijkje in het bijzondere leven van vleermuizen Waar leven de vleermuizen? Hoe werkt ‘echolocatie’? Waarom jaagt de ene soort wel in lantaarnlicht, maar de ander niet? Johann Prescher is ecoloog bij de Gemeente Steenwijkerland. Hij neemt je tijdens deze lezing mee in het bijzondere leven van vleermuizen. Met mooie verhalen en prachtige foto’s geeft hij antwoord op deze vragen en nog meer. Bovendien is er ook alle ruimte om jouw vragen te stellen.

Geef je nu op Woensdag 22 november ben je van harte welkom bij het Infopunt Duurzaam Doen aan de Kerkstraat 4 in Steenwijk. Om 19.30 uur start de lezing en deze duurt tot ongeveer 21.00 uur. Voor de gratis lezing is beperkt plek. Geef je daarom nu op via info@dzst.nl

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Infopunt Duurzaam Doen

Adres
Kerkstraat 4, 8331 JC Steenwijk
Telefoon
06-21922429
E-mail
Website
duurzaamsteenwijkerland.nl/infopunt/

Tip je vrienden

twitter facebook