KunstProeverij Vledder 2017

Programma Juli Kunstmaand Vledder 2017

locatie
Kunstmaand, Vledder

Zondag 2 juli: OPENING

Aangezien juli weer 5 weekenden heeft doen we dit jaar de opening op zondagmiddag.Na afloop van de opening is de mogelijkheid om weer samen de kunst in de tuinen te bekijken.

Zondag 9 juli: “RONDOM DE KERK” Van 12.00 tot 17.00 uur een ongedwongen markt, waar ieder zijn eigen plaatsje kan zoeken, de kunst kan uitstallen en contact kan leggen met het publiek. Vorig jaar veel positieve reacties gehad van kunstenaars en publiek over de gezellige sfeer en de mooie muziek. Hiervoor hoeft geen stageld betaald te worden omdat u zelf uw eigen tafel, etc. mee mag nemen. Wel het verzoek dat, als u zich opgeeft, dan ook komt!

Zondag 16 juli: OPEN TUINEN Gedurende de hele maand Vledder kunt u uw werk exposeren in een van de schitterende thematuinen in De Hoek. Elke tuin heeft zijn eigen thema: beeldhouwen, keramiek, gemengd, etc.

Het thema hiervoor is dit jaar: “ Extase “

Op 16 juli worden de kunstenaars verwacht van 12.00 tot 17.00 om hun werkwijze te demonstreren en contact te leggen met de bezoekers. Deze laatste waren vorig jaar in grote getale aanwezig.

Zaterdag 22 en Zondag 23 juli: OPEN ATELIER ROUTE Beide dagen zijn de ateliers in Vledder en omstreken weer geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Geen atelier in Vledder of Vledderveen? Wellicht kunt u als gastexposant deelnemen. Als u hier interesse in heeft, neemt u dan even contact op en proberen wij een plaats voor u te regelen!

Zondag 30 juli: KUNSTPROEVERIJ. De gezellige kunstmarkt in Vledder die niet meer weg te denken is.De Kunstproeverij is van 11.00 tot 17.00 uur.