Gerard Alderliefste, DUBBEL LEVEN

16 februari 2018 – 20:00 tot 22:30uur € 15,00 per persoon ‘Jij leidt twee levens...’ zei m’n vader ooit. ‘Maar het is wel één feest.’

Gerard Alderliefste heeft twee levens. In het ene is hij verslavingsarts. In het andere is hij muzikant. Al meer dan twintig jaar leeft hij met twee gezichten. Kan hij dan niet kiezen? Niet zo goed nee. Heeft hij nu een gespleten persoonlijkheid? Nee, dat ook weer niet.

En dat laat hij zien in zijn eerste soloprogramma, waarin beide werelden samen komen. Want is de passie van de muzikant niet bijna dezelfde als de zucht van een verslaafde?

Gerard zingt en speelt zijn eigen liedjes of die van anderen. In het Frans en het Nederlands. En hij vertelt. Houdt een theatercollege over partydrugs en verslaving. Wat het met je doet en waarom je het zou moeten laten. Met die energie die we van hem kennen. Een beetje jongensachtig, slim en met indrukwekkend veel energie.

Gerard Alderliefste trad acht jaar lang in de Nederlandse theaters op met zijn band Alderliefste. Hij is bekend van hits als 'Une belle histoire', samen met Paul de Leeuw, en Laat me/ Vivre met Ramses Shaffy en Liesbeth List. Vanaf voorjaar 2016 toerde hij met buurman en muzikale vriend Cor Bakker met de theatershow 'En route'.

Nu staat hij er opnieuw. Alleen. En hij schrijft zijn publiek deze medicijnen voor: een gitaar, een piano en een stem. En met maar één motto: Leven! Dubbel!

Reserveren en meer informatie: tel. 0521-535400 info@terryactiviteitenbureau.nl info@huistenwolde.nl

Wij verwelkomen u graag!

Huis ten Wolde Onderduikersweg 6 8346 KP De Bult(OV) www.huistenwolde.nl/agenda

Wanneer

  • -

Locatie

Wellness Hotel Huis ten Wolde

Adres
Onderduikersweg 6A, 8346 KP De Bult
Telefoon
0521-535400
E-mail
Website
www.huistenwolde.nl

Tip je vrienden

twitter facebook