Bezoek het magische ‘Winterdroom’ in de Orchideeën Hoeve

Bezoek van 8 t/m 26 december 2017 het magische ‘Winterdroom’ in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en laat jouw winterse dromen tot leven komen! Bezoek de gezellige kerstmarkt, droom weg op de sprookjesachtige kaarsjesavonden en swing mee met de optredens van kerstkoren.

Warm je op in het bijzondere park met talloze bloemen, planten en dieren, struin over de kerstmarkt die gonst van de gezelligheid en droom samen met jouw familie weg in de betoverende ‘Zwevende’ Bloementuin. Sfeervolle optredens van kerstkoren, lekkere wintergerechten en duizenden twinkelende lampjes maken het winterspektakel in de Orchideeën Hoeve compleet en laten jong en oud genieten van al het goede dat december in zich heeft!

Droomwerelden Volg de bijzondere routes door de tropische tuinen en laat je leiden door talloze droomwerelden, waar de koudste dagen van het jaar heerlijk warm aanvoelen. Wandel langs pittoresk verlichte huisjes, fonteinen en bruggetjes, fladder mee met de tropische vlinders en strijk neer onder de prachtige bloemenhemels. Aan het einde van de route beland je op de knusse kerstmarkt, waar veertig kraampjes gevuld zijn met allerlei lekkernijen en snuisterijen.


Magisch lichtjesfeest Al drieëndertig jaar vormen de sprookjesachtige kaarsjesavonden het hoogtepunt van het winterspektakel in de Orchideeën Hoeve. Op vr. 8, za. 9, do. 14, vr. 15, za. 16, zo. 17, wo. 20, do. 21, vr. 22 en za. 23 december worden alle tuinen van 17.00 tot 21.00 uur verlicht met duizenden echte kaarsjes, lampjes en lantaarns. De magische beleving die vervolgens ontstaat wil je in aanloop naar Kerst niet missen!

Kijk voor data, prijzen en meer informatie op www.orchideeenhoeve.nl/kerst

Wanneer

Prijzen

  • € 12,50 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

Pantropica

Adres
Oosterringweg 34, 8315PV Luttelgeest
Telefoon
0527 - 20 28 75
E-mail
Website
pantropica.nl/

Tip je vrienden

twitter facebook