KARNAC

De 2-mans band KarNac is begin 2014 spontaan ontstaan. Berjan de Ruiter heeft jaren als succesvol soloartiest op de bühne gestaan met zijn akoestische gitaren en mondharmonica’s. Zijn eigen karakteristieke stemgeluid is daarbij inmiddels onmiskenbaar geworden. Hiermee wist hij al jaren vele mensen te verrassen en de fans aan zich te binden. Herrien Bisschop bespeelde al even enthousiast zijn elektrische gitaren. De twee kennen elkaar al heel lang. Op verzoek van Berjan besloten ze in 2014 definitief samen te gaan spelen onder de naam KarNac. De samenwerking groeide al heel snel. Net zo snel ontstond en ontwikkelde zich het eigen en unieke geluid van KarNac. Eerst speelde de band voornamelijk covers afgewisseld met een aantal eigen geschreven nummers van Berjan. KarNac gaf al deze nummers een volledig eigen karakter en geluid. Gedurende de samenwerking is het aantal eigen geschreven nummers sterk gegroeid. Ook in het buitenland heeft KarNac al de nodige bekendheid gekregen. Songs als Dreamer, The First Time, You Are My Love en Rough Seas zijn inmiddels in het buitenland al vele malen op de radio te horen geweest. The First Time heeft in Zuid-Afrika vele weken in een hitlijst gestaan met als hoogste notering plek 16! Tijdens het circa twee uur durende optreden in het theater zal KarNac een mix van eigen geschreven songs en de nodige covers ten gehore brengen. Bij deze breed gevarieerde covers moet u denken aan nummers van bijvoorbeeld hun grote held Bruce Springsteen, Creedence Clearwater Revival (C.C.R.), Bee Gees, U2 etc.

De 2-mans band KarNac is begin 2014 spontaan ontstaan.

Berjan de Ruiter heeft jaren als succesvol soloartiest op de bühne gestaan met zijn akoestische gitaren en mondharmonica’s. Zijn eigen karakteristieke stemgeluid is daarbij inmiddels onmiskenbaar geworden. Hiermee wist hij al jaren vele mensen te verrassen en de fans aan zich te binden.

Herrien Bisschop bespeelde al even enthousiast zijn elektrische gitaren. De twee kennen elkaar al heel lang. Op verzoek van Berjan besloten ze in 2014 definitief samen te gaan spelen onder de naam KarNac. De samenwerking groeide al heel snel. Net zo snel ontstond en ontwikkelde zich het eigen en unieke geluid van KarNac.

Eerst speelde de band voornamelijk covers afgewisseld met een aantal eigen geschreven nummers van Berjan. KarNac gaf al deze nummers een volledig eigen karakter en geluid. Gedurende de samenwerking is het aantal eigen geschreven nummers sterk gegroeid. Ook in het buitenland heeft KarNac al de nodige bekendheid gekregen. Songs als Dreamer, The First Time, You Are My Love en Rough Seas zijn inmiddels in het buitenland al vele malen op de radio te horen geweest. The First Time heeft in Zuid-Afrika vele weken in een hitlijst gestaan met als hoogste notering plek 16!

Tijdens het circa twee uur durende optreden in het theater zal KarNac een mix van eigen geschreven songs en de nodige covers ten gehore brengen. Bij deze breed gevarieerde covers moet u denken aan nummers van bijvoorbeeld hun grote held Bruce Springsteen, Creedence Clearwater Revival (C.C.R.), Bee Gees, U2 etc.

Wanneer

Locatie

RaboTheater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk
Telefoon
0521-514004
E-mail
Website
www.demeenthe.nl

Tip je vrienden

twitter facebook