Freedom

NU 2=1 ACTIE met actiecode: FREEDOM21 Mijn man en ik zagen ‘Freedom’ in de Stadsgehoorzaal Kampen. Het was een feest! De band was heel goed, de zangers waren subliem, ze dansten ook geweldig. Alle bekende nummers van George Michael kwamen voorbij en al bij het tweede nummer stonden mensen in het gangpad te dansen. Jordan Roy vertelt tussen de nummers door een klein beetje over het leven van George Michael, en vertaalt dat naar zijn eigen leven. Dat maakt de voorstelling heel persoonlijk. Hij is echt een hele innemende man. Na afloop bleef hij nog lang in de foyer om met iedereen te kletsen en op de foto te gaan. Mijn man is niet per se een grote fan van George Michael, en het verbaasde hem achteraf dat hij eigenlijk alle nummers wel kende. Wij hebben allebei een topavond gehad! Atie Schoon-Groen (Akersloot) Jordan Roy geeft met de theatershow ‘Freedom’ een muzikaal eerbetoon aan George Michael. Het repertoire van George Michael wordt op een meesterlijke wijze vertolkt. Niet alleen zijn solo-werk staat centraal maar ook de vele hits die hij scoorde met Wham! Jordan Roy neemt zijn publiek mee in de gevarieerde muzikale wereld van de Engelse singer-songwriter waarbij niet uitsluitend zijn originele hits worden gespeeld. Samen met zijn eigen live-band en backing vocalisten pakt Jordan Roy uit en raakt hij het publiek met een unieke sound van meerstemmigheid. (c) Mark van Velsen

NU 2=1 ACTIE met actiecode: FREEDOM21

Mijn man en ik zagen ‘Freedom’ in de Stadsgehoorzaal Kampen. Het was een feest! De band was heel goed, de zangers waren subliem, ze dansten ook geweldig. Alle bekende nummers van George Michael kwamen voorbij en al bij het tweede nummer stonden mensen in het gangpad te dansen. Jordan Roy vertelt tussen de nummers door een klein beetje over het leven van George Michael, en vertaalt dat naar zijn eigen leven. Dat maakt de voorstelling heel persoonlijk. Hij is echt een hele innemende man. Na afloop bleef hij nog lang in de foyer om met iedereen te kletsen en op de foto te gaan. Mijn man is niet per se een grote fan van George Michael, en het verbaasde hem achteraf dat hij eigenlijk alle nummers wel kende. Wij hebben allebei een topavond gehad!

Atie Schoon-Groen (Akersloot)

Jordan Roy geeft met de theatershow ‘Freedom’ een muzikaal eerbetoon aan George Michael. Het repertoire van George Michael wordt op een meesterlijke wijze vertolkt. Niet alleen zijn solo-werk staat centraal maar ook de vele hits die hij scoorde met Wham! Jordan Roy neemt zijn publiek mee in de gevarieerde muzikale wereld van de Engelse singer-songwriter waarbij niet uitsluitend zijn originele hits worden gespeeld. Samen met zijn eigen live-band en backing vocalisten pakt Jordan Roy uit en raakt hij het publiek met een unieke sound van meerstemmigheid.

(c) Mark van Velsen

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk
Telefoon
0521-514004
E-mail
Website
www.demeenthe.nl/

Tip je vrienden

twitter facebook