A tribute to Streisand

Een memorabele avond in september ’86, een concert van Barbra Streisand in haar eigen tuin, onder de sterren van Malibu. Het publiek veert op zodra het gestalte van Barbra Streisand opdoemt. Wie kent deze beginbeelden van het wereldberoemde concert ‘One Voice’ niet? De klanken van ‘s werelds mooiste stem nemen bezit van de avond.  Het theaterconcert ‘A Tribute to Streisand’ staat in het teken van La Streisand en dit bijzondere concert. Je hoort en voelt de bewondering voor de zangeres en de liefde voor haar stem. Zangeres Simone van den Eertwegh zal Streisands’ mooiste hits vertolken op haar eigen, unieke manier: sprankelend, vol emotie en met een vleugje humor. Laat je meevoeren met hits als ‘Evergreen’, ‘Somewhere’, ‘People’, ‘Guilty’, ‘What kind of Fool’ en ‘The Way We Were’. Fan van het Streisand repertoire, of gewoon benieuwd naar wie het aandurft om de muziek van ‘s werelds grootste zangeres te zingen? De warme klank van Simone’s stem heeft veel gemeen met die van Barbra Streisand. Sluit je ogen en geniet van de klanken en emotie, laat je meevoeren met deze bijzondere hommage aan La Streisand. (c) Levroi Film & Media

Een memorabele avond in september ’86, een concert van Barbra Streisand in haar eigen tuin, onder de sterren van Malibu. Het publiek veert op zodra het gestalte van Barbra Streisand opdoemt. Wie kent deze beginbeelden van het wereldberoemde concert ‘One Voice’ niet? De klanken van ‘s werelds mooiste stem nemen bezit van de avond. 

Het theaterconcert ‘A Tribute to Streisand’ staat in het teken van La Streisand en dit bijzondere concert. Je hoort en voelt de bewondering voor de zangeres en de liefde voor haar stem. Zangeres Simone van den Eertwegh zal Streisands’ mooiste hits vertolken op haar eigen, unieke manier: sprankelend, vol emotie en met een vleugje humor. Laat je meevoeren met hits als ‘Evergreen’, ‘Somewhere’, ‘People’, ‘Guilty’, ‘What kind of Fool’ en ‘The Way We Were’.

Fan van het Streisand repertoire, of gewoon benieuwd naar wie het aandurft om de muziek van ‘s werelds grootste zangeres te zingen? De warme klank van Simone’s stem heeft veel gemeen met die van Barbra Streisand. Sluit je ogen en geniet van de klanken en emotie, laat je meevoeren met deze bijzondere hommage aan La Streisand.

(c) Levroi Film & Media

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk
Telefoon
0521-514004
E-mail
Website
www.demeenthe.nl/

Tip je vrienden

twitter facebook