Middagje Vrijthof - Opera Familia

Van Weense Wals tot Musical! Een feestelijk concert met muziek in de sfeer van André Rieu door de leukste en schitterend zingende zangers-familie: La Familia, die in 2011 doorbrak via het TV-programma Hollands Got Talent en sindsdien internationaal optreedt. . Na meer dan 200 concerten in het afgelopen seizoen brengen zij hun concertprogramma “Een Rondje Vrijthof” naar de Nederlandse theaters. “Wat een feest maken ze er van… die weten een zaal te bespelen”, “Ik wist niet dat ze zo divers waren, volgende keer neem ik mijn hele familie mee!” Een Rondje Vrijthof is een gezellige, warme, familiaire belevenis. Met stijl, humor, adembenemende kleding, feest en ontroering en een prachtig afwisselend repertoire en genre muziek. Een ware beleving die wij graag met u delen. (c) Zwart Fotografie

Van Weense Wals tot Musical!
Een feestelijk concert met muziek in de sfeer van André Rieu door de leukste en schitterend zingende zangers-familie: La Familia, die in 2011 doorbrak via het TV-programma Hollands Got Talent en sindsdien internationaal optreedt. . Na meer dan 200 concerten in het afgelopen seizoen brengen zij hun concertprogramma “Een Rondje Vrijthof” naar de Nederlandse theaters.

“Wat een feest maken ze er van… die weten een zaal te bespelen”, “Ik wist niet dat ze zo divers waren, volgende keer neem ik mijn hele familie mee!” Een Rondje Vrijthof is een gezellige, warme, familiaire belevenis. Met stijl, humor, adembenemende kleding, feest en ontroering en een prachtig afwisselend repertoire en genre muziek. Een ware beleving die wij graag met u delen.

(c) Zwart Fotografie

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk
Telefoon
0521-514004
E-mail
Website
www.demeenthe.nl/

Tip je vrienden

twitter facebook