Back to school

Een voorstelling van Vocal@Motion over puberliefde en pesterijen. De klas neemt je mee tijdens een dag op school en alle verwikkelingen die zich daarbij afspelen. Stoere jongens, echte meiden, nerds, oftewel het wordt niet alleen zingen, maar ook theater en interactie! Het programma vertelt een verhaal, maar laat ook de diversiteit en het enthousiasme van de zangers en zangeressen zien. Ieder koorlid vervult een rol; van pittige chicks en stoere jongens tot de schattige meisjes die het de leerkracht ook niet altijd gemakkelijk maken. Herinneringen komen boven van die goede oude tijd…. althans voor de meesten van ons…. Vocal komt deze avonden met een breed scala aan nummers daarnaast is er jong talent uitgenodigd.

_Een voorstelling van Vocal@Motion over puberliefde en pesterijen. De klas neemt je mee tijdens een dag op school en alle verwikkelingen die zich daarbij afspelen. _

_Stoere jongens, echte meiden, nerds, oftewel het wordt niet alleen zingen, maar ook theater en interactie! _

Het programma vertelt een verhaal, maar laat ook de diversiteit en het enthousiasme van de zangers en zangeressen zien. Ieder koorlid vervult een rol; van pittige chicks en stoere jongens tot de schattige meisjes die het de leerkracht ook niet altijd gemakkelijk maken. Herinneringen komen boven van die goede oude tijd…. althans voor de meesten van ons….

Vocal komt deze avonden met een breed scala aan nummers daarnaast is er jong talent uitgenodigd.

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk
Telefoon
0521-514004
E-mail
Website
www.demeenthe.nl/

Tip je vrienden

twitter facebook