Dat schiet lekker op zo

Ben je bestuurslid bij een sportclub in de gemeente Steenwijkerland? Kom dan op woensdag 16 januari 2019 naar de theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’. Een humoristische voorstelling over het verbeteren van de prestaties en het versterken van de club. Dit mag je niet missen! In de voorstelling zien we een vader die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…De voorstelling is gebaseerd op de o.a. de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ waar 100.000 (!) mensen van genoten hebben. De voorstelling wordt omarmd door NOC*NSF en 42 sportbonden. De reacties zijn zeer enthousiast. De voorstelling voor alle sportclubs in de gemeente Steenwijkerland is op woensdag 16 januari 2019 in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. De voorstelling is voorafgaand aan het sportgala. De inloop is vanaf 17.30 uur (met soep en broodjes), de voorstelling is van 18.30 tot 19.45 uur. Een kaartje voor deze voorstelling kost normaal €17,50, maar dankzij de gemeente is de toegang dit keer gratis!  

Ben je bestuurslid bij een sportclub in de gemeente Steenwijkerland? Kom dan op woensdag 16 januari 2019 naar de theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’. Een humoristische voorstelling over het verbeteren van de prestaties en het versterken van de club. Dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we een vader die een andere aanpak probeert bij zijn zoon. Thuis, rond zijn school én bij zijn sportclub. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…De voorstelling is gebaseerd op de o.a. de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ waar 100.000 (!) mensen van genoten hebben. De voorstelling wordt omarmd door NOC*NSF en 42 sportbonden. De reacties zijn zeer enthousiast.

De voorstelling voor alle sportclubs in de gemeente Steenwijkerland is op woensdag 16 januari 2019 in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk.

De voorstelling is voorafgaand aan het sportgala. De inloop is vanaf 17.30 uur (met soep en broodjes), de voorstelling is van 18.30 tot 19.45 uur. 
Een kaartje voor deze voorstelling kost normaal €17,50, maar dankzij de gemeente is de toegang dit keer gratis!

 

Wanneer

Locatie

RaboTheater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk
Telefoon
0521-514004
E-mail
Website
www.demeenthe.nl

Tip je vrienden

twitter facebook