Sportgala Steenwijkerland 2019

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Zoals elk jaar worden dan de sportman, sportvrouw, sportploeg en het sporttalent van het jaar 2018 bekend gemaakt. Iedereen kan kandidaten voordragen voor de diverse categorieën (mailen naar sportsteenwijkerland@ziggo.nl). Net als de afgelopen jaren wordt er verder een sportambassadeur benoemd en een sportplusprijs toegekend aan een 50-plusser met in het oog springende prestaties. Bovendien zal een actieve vrijwilliger in het zonnetje worden gezet. Voor het derde achtereenvolgende jaar wordt de Rein Gaal Bokaal uitgereikt aan een inwoner van Steenwijkerland, die een (niet NOC*NSF-gerelateerde) sportieve activiteit beoefent en daarin een opvallende rol vervult. De regie van de sportverkiezingen is andermaal in handen van Adri van Sleen en de presentatoren zijn andermaal Jannes Mulder en Ysbrand Visser. De bedoeling is, dat uit de diverse door het publiek voorgedragen kandidaten voor elke categorie drie nominaties worden bekendgemaakt. Dat zal in de laatste fase van december gebeuren. De jury maakt hieruit pas op 16 januari de definitieve keuze. Net als de afgelopen jaren bestaat de jury uit Linda Wibbelink (Steenwijk), oud-zwemster en jurylid bij atletiek en zwemmen, oud-wethouder Teun Boxum (Blokzijl), Harry Dassen uit Steenwijk (succesvol als korfbalcoach), Gerard Mintjes uit Oldemarkt namens het sportprogramma van de lokale omroep en sportorganisator Henk Ymker (Steenwijk). Laatstgenoemde coördineert samen met Han Evers (Zuidveen) al vanaf het eerste uur de organisatie van deze jaarlijkse sportverkiezingen, die na de vorming van de gemeente Steenwijkerland in het begin van deze eeuw zijn ontstaan.

Zoals elk jaar worden dan de sportman, sportvrouw, sportploeg en het sporttalent van het jaar 2018 bekend gemaakt. Iedereen kan kandidaten voordragen voor de diverse categorieën (mailen naar sportsteenwijkerland@ziggo.nl).

Net als de afgelopen jaren wordt er verder een sportambassadeur benoemd en een sportplusprijs toegekend aan een 50-plusser met in het oog springende prestaties. Bovendien zal een actieve vrijwilliger in het zonnetje worden gezet. Voor het derde achtereenvolgende jaar wordt de Rein Gaal Bokaal uitgereikt aan een inwoner van Steenwijkerland, die een (niet NOC*NSF-gerelateerde) sportieve activiteit beoefent en daarin een opvallende rol vervult.

De regie van de sportverkiezingen is andermaal in handen van Adri van Sleen en de presentatoren zijn andermaal Jannes Mulder en Ysbrand Visser.
De bedoeling is, dat uit de diverse door het publiek voorgedragen kandidaten voor elke categorie drie nominaties worden bekendgemaakt. Dat zal in de laatste fase van december gebeuren. De jury maakt hieruit pas op 16 januari de definitieve keuze. Net als de afgelopen jaren bestaat de jury uit Linda Wibbelink (Steenwijk), oud-zwemster en jurylid bij atletiek en zwemmen, oud-wethouder Teun Boxum (Blokzijl), Harry Dassen uit Steenwijk (succesvol als korfbalcoach), Gerard Mintjes uit Oldemarkt namens het sportprogramma van de lokale omroep en sportorganisator Henk Ymker (Steenwijk). Laatstgenoemde coördineert samen met Han Evers (Zuidveen) al vanaf het eerste uur de organisatie van deze jaarlijkse sportverkiezingen, die na de vorming van de gemeente Steenwijkerland in het begin van deze eeuw zijn ontstaan.

Wanneer

Locatie

RaboTheater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk
Telefoon
0521-514004
E-mail
Website
www.demeenthe.nl

Tip je vrienden

twitter facebook