Tribute to 2016

Met o.a. Shirma Rouse, Buddy Vedder, Marlayne Sahupala en Nurlaila Karim Een eerbetoon aan 2016? Natuurlijk! Het is het jaar waarin grootheden uit de wereld van de popmuziek zijn overleden; Prince, David Bowie, George Michael, Maurice White (Earth Wind & Fire), Glen Frey (Eagles), Toots Thielemans en Leonard Cohen. Een illuster rijtje iconische artiesten met een geweldig repertoire. Let’s Dance, September, Careless Whisper, Kiss, Hotel California, Hallelujah, het is slechts een kleine greep uit de reeks grote hits die deze avond voorbij zullen komen. De band staat onder leiding van topmuzikant Danny Sahupala die o.a. bij Sister Sledge en The Pointer Sisters speelde. Speciale A Tribute To 2016 gasten als Shirma Rouse, Buddy Vedder, Nurlaila Karim en Marlayne Sahupala zullen de band compleet maken. The Legends We’ve Lost - A Tribute To 2016 is een heerlijke avond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Wie neem jij mee? Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,-* en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.

Met o.a. Shirma Rouse, Buddy Vedder, Marlayne Sahupala en Nurlaila Karim

Een eerbetoon aan 2016? Natuurlijk! Het is het jaar waarin grootheden uit de wereld van de popmuziek zijn overleden; Prince, David Bowie, George Michael, Maurice White (Earth Wind & Fire), Glen Frey (Eagles), Toots Thielemans en Leonard Cohen. Een illuster rijtje iconische artiesten met een geweldig repertoire. Let’s Dance, September, Careless Whisper, Kiss, Hotel California, Hallelujah, het is slechts een kleine greep uit de reeks grote hits die deze avond voorbij zullen komen.

De band staat onder leiding van topmuzikant Danny Sahupala die o.a. bij Sister Sledge en The Pointer Sisters speelde. Speciale A Tribute To 2016 gasten als Shirma Rouse, Buddy Vedder, Nurlaila Karim en Marlayne Sahupala zullen de band compleet maken.

The Legends We’ve Lost - A Tribute To 2016 is een heerlijke avond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is.

Wie neem jij mee?
Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,-* en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.

Wanneer

Locatie

Rabo Theater De Meenthe

Adres
Stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Tip je vrienden

twitter facebook